Korianderes mentás káposztasaláta
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
151
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
604
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 5.1 g
Zsír
-
Összesen 6.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 397.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 170 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 51 mg
-
Foszfor 104 mg
-
Nátrium 67 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.7 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 343.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 72 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 127 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 369 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 173 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 102 micro
-
β-karotin 751 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 784 micro
Összesen
151
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 20.4 g
Zsír
-
Összesen 25.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1588.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 679 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 204 mg
-
Foszfor 416 mg
-
Nátrium 268 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 90.7 g
-
Cukor 45 mg
-
Élelmi rost 37 mg
VÍZ
-
Összesen 1374.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 286 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 507 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1477 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 692 micro
-
Kolin: 147 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 407 micro
-
β-karotin 3004 micro
-
β-crypt 62 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3136 micro
Összesen
604
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 91% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1 g
Zsír
-
Összesen 1.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 80.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 34 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 21 mg
-
Nátrium 14 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 69.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 75 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 35 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 153 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 159 micro
Összesen
30
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát megtisztítjuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A chilit megmossuk, kettévágjuk, a magokat kiszedjük, majd vékonyra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk. A koriander- és a mentaleveleket csíkokra vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
- A salátát meglocsoljuk a citromlével és az olajjal, elkavarjuk. Sóval ízesítjük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 29
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1325
- Feltöltés dátuma: 2015. június 20.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy egyszerű saláta. Aki nem szereti a koriandert, elkészítheti petrezselyemzölddel is.