Kolbászos-sajtos pogácsa
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 28% Zsír
Összesen
1241
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 28% Zsír
Összesen
4966
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 24% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 33.7 g
Zsír
-
Összesen 77.7 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 16 g
-
Koleszterin 107 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1993.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 384 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 48 mg
-
Foszfor 384 mg
-
Nátrium 1117 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 100.7 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 65.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 689 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 60 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 146 micro
-
Kolin: 68 mg
-
Retinol - A vitamin: 656 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 396 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 83 micro
Összesen
1241
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 24% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 134.9 g
Zsír
-
Összesen 310.6 g
-
Telített zsírsav 91 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 119 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 65 g
-
Koleszterin 426 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7974.4 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 217 mg
-
Kálcium 1534 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 191 mg
-
Foszfor 1536 mg
-
Nátrium 4467 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 402.8 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 263.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2755 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 24 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 82 micro
-
K vitamin: 239 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 584 micro
-
Kolin: 272 mg
-
Retinol - A vitamin: 2623 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1583 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 333 micro
Összesen
4966
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 28% Zsír
- 24% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.7 g
Zsír
-
Összesen 24.6 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 34 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 630.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 121 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 122 mg
-
Nátrium 353 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 20.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 218 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 208 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 125 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 26 micro
Összesen
393
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- 5 dkg élesztőt 1 dl tejben megfuttatjuk 1 tk cukorral.
- Összegyúrjuk, majd 20 perc pihentetés.
- Kinyújtjuk vékonyra, és 20 dkg reszelt sajtot eloszlatunk rajta.
- Feltekerjük, mint a kakaós csigát. Kb. 2 cm-esre lenyomkodjuk, és szaggatjuk.
- Ekkor tesszük rá a kolbászdarabkákat.
- Tetejét tojássárgájával kenjük meg. Még egy kis sajtot szórunk rá.
- Előmelegített sütőben aranyszínűre sütjük.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 25 perc
- Receptkönyvben: 167
- Tegnapi nézettség: 27
- 7 napos nézettség: 119
- Össznézettség: 42332
- Feltöltés dátuma: 2010. április 02.
Receptjellemzők
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
NS
17513 recept
Próbáljátok meg úgy, hogy a tetejét nem egész tojással kenitek meg, csak a sárgájával, mert akkor a teteje barna, aranysárga lesz.