r
Nosalty Logó

Kockás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kockás süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A sárga laphoz

A barna laphoz

A csokimázhoz:;

Összesen 1028 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A sárga laphoz

A barna laphoz

A csokimázhoz:;

Összesen 6174 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A sárga laphoz

A barna laphoz

A csokimázhoz:;

Összesen 392 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    57.5 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    202 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    442.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    214 mg
  • Nátrium
    75 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.8 g
  • Cukor
    90 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    583 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    156 mg
  • Retinol - A vitamin:
    554 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    341 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 1028 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    72.2 g

Zsír

  • Összesen
    345 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    152 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    86 g
  • Koleszterin
    1209 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2657.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    319 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    395 mg
  • Foszfor
    1285 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    748.8 g
  • Cukor
    542 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    345.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3496 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    305 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    219 micro
  • Kolin:
    935 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3325 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2048 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1525 micro
Összesen 6174 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 23% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    22 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    169.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    223 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    131 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    97 micro
Összesen 392 kcal

Hozzávalók

A sárga laphoz

A barna laphoz

A csokimázhoz:;

Elkészítés

A sárga laphoz

  1. Mindkét színű tésztához összekeverjük a hozzávalókat. Először az olvasztott margarint a cukorral, a tojások sárgájával, majd beletesszük a vaníliás cukrot, a sütőporral elkevert lisztet, belereszeljük a citromot, és jól elkeverjük. Itt kerül a barna tésztába a kakaópor.
  2. Felverjük a tojásfehérjéket (mindkét tésztához külön a megmaradt 3-3 fehérjét), majd lassan a masszához keverjük.
  3. Kapunk egy barna (kakaós) és egy sárga színű tésztát, amelyeket kivajazott vagy sütőpapírral bélelt gáztepsibe sütünk.
  4. Ha elkészült, kettévágjuk őket, majd a két tésztát felváltva egymásra rakjuk. Közötte baracklekvárral kenjük meg.
  5. Lesúlyozzuk, majd 1 órán át pihentetjük.
  6. Utána 1,5 cm-es csíkokat vágunk belőle, megkenjük lekvárral, és úgy helyezzük egymásra a szeleteket, hogy a sárgára barna, a barnára sárga kerüljön.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 252
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 47443
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 12.

Ajánló

 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon kedves barátnőmtől kaptam a receptet, azóta a család rajong érte, fogadások nyereményévé vált a sütemény.

Hozzávalók

A sárga laphoz

A barna laphoz

A csokimázhoz:;

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...