r
Nosalty Logó

Kevert cseresznyés süti Kati Mamitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kati Mami
Kevert cseresznyés süti Kati Mamitól
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 508 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 4062 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 189 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    175 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    711.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    296 mg
  • Nátrium
    182 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    129.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    122 mg
  • Retinol - A vitamin:
    184 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    299 micro
Összesen 508 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    77.5 g

Zsír

  • Összesen
    157.1 g
  • Telített zsírsav
    87 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    47 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1403 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5692.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    166 mg
  • Kálcium
    1422 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    246 mg
  • Foszfor
    2372 mg
  • Nátrium
    1459 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    608.2 g
  • Cukor
    386 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1032.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1518 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    244 micro
  • Kolin:
    974 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1471 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    589 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2389 micro
Összesen 4062 kcal
  • 4% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    264.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.3 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    68 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 189 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat kettéválasztjuk. A vajat mikróban megpuhítjuk, kimérjük a száraz hozzávalókat. A liszteket a sóval és a sütőporral összekeverjük
  2. A tojássárgákat a cukorral (én eritritet használtam) habosra keverjük, és hozzáadjuk a vajat, majd tovább habosítjuk.
  3. Kemény habbá verjük a tojásfehérjéket.
  4. Belekeverjük a lisztet a habos tojássárgába, és a tejet is hozzákeverjük. Ezt robotgéppel is végezhetjük.
  5. A tojásfehérjehabot spatulával beleforgatjuk.
  6. A vajjal kikent és lisztezett tepsibe simítjuk, a tetejét sűrűn kirakjuk a magozott cseresznyével, és megszórjuk a vaníliás cukorral.
  7. Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük kb. 35 percig. Végezzünk tűpróbát!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 35x26x6
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1313
  • Feltöltés dátuma: 2016. június 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kati Mami 15 recept

39 üveg cseresznye befőttet készítettem tegnap. Cseresznye még maradt, és nem tudjuk olyan gyorsan elfogyasztani, hogy ne romoljon meg, ezért készítettem ezt a sütit. Egyébként bármilyen gyümölccsel elkészíthető, mert nem ázik el könnyen a tészta a viszonylag magas zsiradéktartalom miatt. Természetesen akár befőttből is készíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...