r
Nosalty Logó

Kétcsokis brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kiss Móni
Kétcsokis brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 1441 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 5766 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 379 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.3 g

Zsír

  • Összesen
    74.1 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    839.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    155 mg
  • Foszfor
    387 mg
  • Nátrium
    130 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    178.3 g
  • Cukor
    133 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    309 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    303 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    274 micro
Összesen 1441 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.1 g

Zsír

  • Összesen
    296.2 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    1044 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3357.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    487 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    620 mg
  • Foszfor
    1547 mg
  • Nátrium
    518 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    713.3 g
  • Cukor
    532 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1237 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    171 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    235 micro
  • Kolin:
    658 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1213 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1094 micro
Összesen 5766 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    69 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    220.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    81 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 379 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral.
  2. A csokikat a vajjal felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukros-tojásos masszához. Jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a diót.
  3. Ezt a masszát beleöntjük egy kivajazott, kilisztezett tepsibe (tapadós, ragacsos a tészta).
  4. Előmelegítjük a sütőt, majd készre sütjük a sütit.
  5. Tálalásnál fagyival, tejszínhabbal kínáljuk, és megszórjuk a csokidarával, színes cukordarával és a dekor cukorszívvel. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4319
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 21.

Ajánló

Én szoktam variálni, hogy nem tortaformába sütöm meg, hanem muffin formában, illetve kagyló alakú formában. Egy kicsit változatosabb, és tetszik a vendégeknek!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Először Amerikában ettem ezt a sütit egy étteremben, hát mondanom sem kell, ahogy hazaértünk, nekem kellett a recept. Nagyon szeretem, mert hamar megvan, és mindenki szereti a családomban! Jó sok fagyival és tejszínhabbal igazi kalóriabomba!

Hozzávalók

A tésztához

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...