r
Nosalty Logó

Kávés linzer

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
TraRita
Kávés linzer
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 2184 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 8729 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 358 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.5 g

Zsír

  • Összesen
    129.2 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    649.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    144 mg
  • Foszfor
    297 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    236.9 g
  • Cukor
    110 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1324 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    140 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    233 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1246 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    928 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    315 micro
Összesen 2184 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.9 g

Zsír

  • Összesen
    516.6 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    244 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    153 g
  • Koleszterin
    1011 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2598.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    285 mg
  • Kálcium
    261 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    575 mg
  • Foszfor
    1187 mg
  • Nátrium
    266 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    947.5 g
  • Cukor
    442 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    770.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5297 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    561 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    312 micro
  • Kolin:
    931 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4985 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    3713 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1259 micro
Összesen 8729 kcal
  • 4% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    105.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    11 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.6 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    216 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    203 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    151 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 358 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
  2. Nyújtjuk, tetszés szerinti formára szaggatjuk, majd megsütjük.
  3. A krémhez a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, liszttel és hozzáadjuk a kávét, és megfőzzük.
  4. A porcukort a margarinnal habosra keverjük, majd a kihűlt kávés krémmel összekeverjük.
  5. A linzereket betöltjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x36
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 113
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 30
  • Össznézettség: 8465
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kávés linzer
TraRita 118 recept

Nagyon régóta vágyom egy finom kávés sütire. :) Rátaláltam a Webcukrászda oldalán erre a receptre, és máris kipróbáltam. Nagyon finom lett.  A tésztája nagyon omlós, isteni finom. :) Amin biztos változtatani fogok a legközelebbi sütésnél, hogy nem teszem bele a recept szerint előírt 10 dkg kávét, mert nagyon intenzív volt az íze. Szeretem a kávét, de ez túl sok volt. :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...