r
Nosalty Logó

Kassai szelet ahogy cherry készíti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
cherry41
Kassai szelet ahogy cherry készíti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 777 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 3109 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.3 g

Zsír

  • Összesen
    30.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1462.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    711 mg
  • Nátrium
    430 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    238.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    296 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    174 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1055 micro
Összesen 777 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    277.3 g

Zsír

  • Összesen
    121 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    45 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    33 g
  • Koleszterin
    1120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5848.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    332 mg
  • Kálcium
    492 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    428 mg
  • Foszfor
    2843 mg
  • Nátrium
    1721 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    208.7 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    955 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    398 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    89 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    110 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    420 micro
  • Kolin:
    1183 mg
  • Retinol - A vitamin:
    339 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    696 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4220 micro
Összesen 3109 kcal
  • 18% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    319.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    155 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    231 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemell szeleteket megmossuk, szárazra töröljük, kiklopfoljuk, egy hegyes késsel zsebet vágunk beléjük, kívül-belül megsózzuk, borsozzuk.
  2. A zöldborsót a vajon megpároljuk, hozzáöntjük a felvert tojást, rántottát sütünk belőle.
  3. A húst megtöltjük a borsós rántottával, a nyílást összetűzzük.
  4. Az így elkészített hússzeleteket lisztbe, a felvert tojásba, amibe öntünk egy kevés tejet, utána a zsemlemorzsába beleforgatva bő, forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9070
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kassai szelet ahogy cherry készíti
cherry41 7 recept

Vasárnapi ebédnek nagyon finom fogás. Friss, fagyasztott vagy konzerv borsóból is elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ez a 4 tipp segít, hogy a legfrissebb húst tudd...

A legtöbben hentesnél, szuper-, hipermarketben vagy a piacon szerzik be a nyers húst. Kevesek mondhatják el magukról, hogy biztosan mindig friss alapanyag kerül az asztalra állattenyésztő ismerős által vagy éppen azért, mert saját maga foglalkozik állattartással. Mi most abban segítünk, hogy mindig a legfrissebb húst tudd választani a pultból.

Nosalty

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...