Kapros lazac mousse
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Samy
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
38g mascarpone152 kcal
-
0g kapor0 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
25g lazac32 kcal
-
26g bagett71 kcal
Összesen
255
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
150g mascarpone606 kcal
-
0g kapor0 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
100g lazac127 kcal
-
104g bagett285 kcal
Összesen
1018
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 26% Zsír
-
42.4g mascarpone171 kcal
-
0g kapor0 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
28.2g lazac36 kcal
-
29.4g bagett80 kcal
Összesen
287
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.5 g
Zsír
-
Összesen 17.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 12 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 309.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 34 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 99 mg
-
Nátrium 142 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 28 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 109 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 9 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 11 micro
Összesen
255
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.1 g
Zsír
-
Összesen 70.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1237 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 61 mg
-
Kálcium 137 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 395 mg
-
Nátrium 567 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.4 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 112.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 435 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 92 micro
-
Kolin: 114 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 46 micro
Összesen
1018
kcal
- 16% Fehérje
- 17% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.9 g
Zsír
-
Összesen 19.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 349.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 39 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 112 mg
-
Nátrium 160 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 31.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 10 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 123 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
287
kcal
Hozzávalók
-
15 dkg mascarpone
-
1 teáskanál kapor
-
10 csepp citromlé
-
8 szelet bagett
Elkészítés
- Tegyük aprítógépbe a lazacot, pépesítsük.
- Keverjük el a szobahőmérsékletű mascarponéval, adjuk hozzá a citromlét, ízlés szerint keverjük bele a felaprított kaprot.
- Szeleteljük fel a bagettet, pirítsuk meg, kenjük rá a krémet.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 279
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 15242
- Feltöltés dátuma: 2011. november 27.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Samy
54 recept
Szépreményű házasságnak véltem :)