Káposztás tésztával töltött kacsa
cukrot taratalmaz
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 11% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
1050
kcal
- 11% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 3% Zsír
Összesen
4199
kcal
- 11% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 88.7 g
Zsír
-
Összesen 24.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 289 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1934.6 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 132 mg
-
Kálcium 188 mg
-
Vas 15 mg
-
Magnézium 174 mg
-
Foszfor 1076 mg
-
Nátrium 339 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 115.5 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 565.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 105 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 132 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 239 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 30 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 519 micro
-
Kolin: 252 mg
-
Retinol - A vitamin: 90 micro
-
α-karotin 99 micro
-
β-karotin 126 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 113 micro
Összesen
1050
kcal
- 11% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 354.8 g
Zsír
-
Összesen 98 g
-
Telített zsírsav 37 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 1155 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7738.3 g
-
Cink 38 mg
-
Szelén 528 mg
-
Kálcium 750 mg
-
Vas 58 mg
-
Magnézium 694 mg
-
Foszfor 4302 mg
-
Nátrium 1356 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 7 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 462 g
-
Cukor 57 mg
-
Élelmi rost 46 mg
VÍZ
-
Összesen 2262.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 420 micro
-
B6 vitamin: 7 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 526 mg
-
D vitamin: 45 micro
-
K vitamin: 955 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 11 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 9 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 118 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2076 micro
-
Kolin: 1008 mg
-
Retinol - A vitamin: 360 micro
-
α-karotin 396 micro
-
β-karotin 504 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 450 micro
Összesen
4199
kcal
- 11% Fehérje
- 15% Szénhidrát
- 3% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.1 g
Zsír
-
Összesen 2.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 33 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 220.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 123 mg
-
Nátrium 39 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 64.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 27 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 59 micro
-
Kolin: 29 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
121
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A káposztát lereszeljük, meghintjük egy kanál sóval, és kicsit állni hagyjuk. Addig kicsontozzuk a kacsát, a combokat nem szoktam.
- Kifacsarjuk a káposztát és megpároljuk, egy kis sót, borsot és cukrot is adunk hozzá.
- Közben kifőzzük a tésztát. Ha kész a káposztás tészta, megtöltjük vele a kacsát, amit besóztunk. jól összegöngyöljük és megsütjük.
- Ha megsült, kicsit hagyjuk hűlni, és könnyebb szeletelni.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 60 perc
- Receptkönyvben: 23
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 10
- Össznézettség: 5330
- Feltöltés dátuma: 2013. december 23.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Önmagában is nagyon laktató, ezért nem tálaltam hozzá köretet. De ízlés szerint bármit lehet.