r
Nosalty Logó

Káposztás tészta pörkölttel

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
labopetra
Káposztás tészta pörkölttel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A káposztás tésztához

A pörkölthöz

Összesen 538 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A káposztás tésztához

A pörkölthöz

Összesen 1614 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A káposztás tésztához

A pörkölthöz

Összesen 106 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    30.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    758.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    345.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    158 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    105 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    133 micro
  • β-karotin
    384 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 538 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    90.7 g

Zsír

  • Összesen
    67.2 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    189 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2275.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    346 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    242 mg
  • Foszfor
    1159 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    164.7 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1035.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    129 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    253 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    474 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    659 micro
  • Kolin:
    314 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    400 micro
  • β-karotin
    1151 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    456 micro
Összesen 1614 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    149.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    338 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 106 kcal

Hozzávalók

A káposztás tésztához

A pörkölthöz

Elkészítés

A káposztás tésztához

  1. A káposztát nagylyukú reszelőn lereszeljük.
  2. Az olajat felforrósítjuk, beletesszük a cukrot, karamellizáljuk, majd rádobjuk a káposztát.
  3. Elkeverjük, fűszerezzük, és kis vizet aláöntve lassan megpároljuk. Végül lepirítjuk.
  4. A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és a káposztához keverjük.
  5. Közben elkészítjük a pörköltet: a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a kockára vágott húst, megpirítjuk, fűszerezzük, felöntjük vízzel és készre főzzük. Vörösborral gazdagíthatjuk.
  6. A káposztás tésztát a pörkölttel tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2653
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Káposztás tészta pörkölttel
labopetra 65 recept

A családban nem nagy kedvenc a káposztás tészta, ezért kellett kitalálnom ezt a változatot, hogy néhanap mégis az asztalra kerüljön.

Hozzávalók

A káposztás tésztához

A pörkölthöz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...