r
Nosalty Logó

Káposztás omlett

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Káposztás omlett
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 387 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1548 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 111 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.7 g

Zsír

  • Összesen
    28.6 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    338 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1274.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    381 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    445 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    237.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    279 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    109 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    247 mg
  • Retinol - A vitamin:
    271 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    407 micro
Összesen 387 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.8 g

Zsír

  • Összesen
    114.3 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1350 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5099.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    127 mg
  • Kálcium
    1525 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    1486 mg
  • Nátrium
    1781 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.9 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    949.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1116 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    206 mg
  • D vitamin:
    281 micro
  • K vitamin:
    437 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    409 micro
  • Kolin:
    988 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1082 micro
  • α-karotin
    185 micro
  • β-karotin
    312 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1629 micro
Összesen 1548 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    8.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    367.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Távolítsuk el a káposzta külső leveleit, mossuk meg, vágjuk 4 felé.
  2. Főzzük meg egy nagy fazék sós, forró vízben, kb. 15-20 percig. Függ attól, ki mennyire roppanósan szereti. Alaposan csepegtessük le, mert különben eláztatja a kész ételt! Vágjuk csíkokra.
  3. A bacon szalonnát picit süssük át. (Én mikróban csináltam.)
  4. Melegítsük elő a sütőt.
  5. Nagy tálban verjük habosra a tojásokat, keverjük bele a tejszínt. Sózzuk,borsozzuk, majd forgassuk bele a káposztát és a bacont.
  6. Olajozzunk ki egy hőálló tálat, és öntsük bele a masszát. Süssük 15 percig, majd szórjuk a tetejére a sajtot, és toljuk vissza addig, amíg a sajt rápirul, ez kb.10 perc.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 3376
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vacsorára kerestem valami nem megszokottat. Az eredeti receptben nincs szalonna, ezt én raktam bele pluszban.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...