Káposztás omlett
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
387
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
1548
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.7 g
Zsír
-
Összesen 28.6 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 338 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1274.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 381 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 40 mg
-
Foszfor 372 mg
-
Nátrium 445 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.5 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 237.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 279 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 52 mg
-
D vitamin: 70 micro
-
K vitamin: 109 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 102 micro
-
Kolin: 247 mg
-
Retinol - A vitamin: 271 micro
-
α-karotin 46 micro
-
β-karotin 78 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 407 micro
Összesen
387
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 90.8 g
Zsír
-
Összesen 114.3 g
-
Telített zsírsav 52 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 44 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 1350 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5099.5 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 127 mg
-
Kálcium 1525 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 160 mg
-
Foszfor 1486 mg
-
Nátrium 1781 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.9 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 14 mg
VÍZ
-
Összesen 949.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1116 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 206 mg
-
D vitamin: 281 micro
-
K vitamin: 437 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 409 micro
-
Kolin: 988 mg
-
Retinol - A vitamin: 1082 micro
-
α-karotin 185 micro
-
β-karotin 312 micro
-
β-crypt 26 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1629 micro
Összesen
1548
kcal
- 8% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 79% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.5 g
Zsír
-
Összesen 8.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 97 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 367.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 110 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 107 mg
-
Nátrium 128 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 68.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 80 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 71 mg
-
Retinol - A vitamin: 78 micro
-
α-karotin 13 micro
-
β-karotin 22 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 117 micro
Összesen
111
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Távolítsuk el a káposzta külső leveleit, mossuk meg, vágjuk 4 felé.
- Főzzük meg egy nagy fazék sós, forró vízben, kb. 15-20 percig. Függ attól, ki mennyire roppanósan szereti. Alaposan csepegtessük le, mert különben eláztatja a kész ételt! Vágjuk csíkokra.
- A bacon szalonnát picit süssük át. (Én mikróban csináltam.)
- Melegítsük elő a sütőt.
- Nagy tálban verjük habosra a tojásokat, keverjük bele a tejszínt. Sózzuk,borsozzuk, majd forgassuk bele a káposztát és a bacont.
- Olajozzunk ki egy hőálló tálat, és öntsük bele a masszát. Süssük 15 percig, majd szórjuk a tetejére a sajtot, és toljuk vissza addig, amíg a sajt rápirul, ez kb.10 perc.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 65
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 3376
- Feltöltés dátuma: 2012. február 12.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Vacsorára kerestem valami nem megszokottat. Az eredeti receptben nincs szalonna, ezt én raktam bele pluszban.