Káposztaágyon sült csirkecomb
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
250g csirkecomb278 kcal
-
375g káposzta75 kcal
-
71 kcal
-
125g paradicsom23 kcal
-
0g babérlevél0 kcal
-
0g borsikafű1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1g petrezselyem0 kcal
Összesen
448
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
500g csirkecomb556 kcal
-
750g káposzta150 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
250g paradicsom45 kcal
-
0g babérlevél0 kcal
-
1g borsikafű1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2g petrezselyem1 kcal
Összesen
894
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
32.9g csirkecomb37 kcal
-
49.4g káposzta10 kcal
-
1.1g napraforgó olaj9 kcal
-
16.5g paradicsom3 kcal
-
0g babérlevél0 kcal
-
0g borsikafű0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.1g petrezselyem0 kcal
Összesen
59
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 26.3 g
Zsír
-
Összesen 29.3 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 121 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 737.2 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 151 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 76 mg
-
Foszfor 310 mg
-
Nátrium 170 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.7 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 482.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 108 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 128 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 254 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 154 micro
-
Kolin: 95 mg
-
Retinol - A vitamin: 36 micro
-
α-karotin 225 micro
-
β-karotin 725 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3216 micro
-
Lut-zea 404 micro
Összesen
448
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 52.5 g
Zsír
-
Összesen 58.6 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 242 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1474.4 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 49 mg
-
Kálcium 301 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 152 mg
-
Foszfor 621 mg
-
Nátrium 340 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 45.4 g
-
Cukor 26 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 965.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 215 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 257 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 507 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 308 micro
-
Kolin: 189 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 451 micro
-
β-karotin 1450 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 6433 micro
-
Lut-zea 808 micro
Összesen
894
kcal
- 5% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Likopin
Fehérje
-
Összesen 3.5 g
Zsír
-
Összesen 3.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 97.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 41 mg
-
Nátrium 22 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 63.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 20 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 30 micro
-
β-karotin 96 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 424 micro
-
Lut-zea 53 micro
Összesen
59
kcal
Hozzávalók
-
2 db csirkecomb
-
2 ek napraforgó olaj
-
250 g paradicsom
-
1 db babérlevél
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
0.5 ek petrezselyem
Elkészítés
- A káposztát megtisztítjuk, négybe vágjuk, a torzsáját kivágjuk, majd apróra vágjuk. Egy edénybe tesszük, megszórjuk kb. ½ tk sóval, és egy kicsit kézzel összegyúrjuk.
- A húst megmossuk, szárazra itatjuk. A paradicsomot megmossuk, kockákra vágjuk.
- Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, a húst a forró olajban körben megpirítjuk, kivesszük.
- A visszamaradt pecsenyezsírban a káposztát kb. 5 percig dinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, babérlevelet és csombort, jól elkeverjük. Hozzáöntünk kb. 50 ml vizet. Sóval, borssal ízesítjük.
- A húst a káposztára helyezzük, lefedve kb. 20 percig főzzük.
- Egy tűzállótálba öntjük. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30 perc alatt készre sütjük. Petrezselyemmel megszórjuk, és tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 100
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 8140
- Feltöltés dátuma: 2018. január 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egyszerű és finom.