r
Nosalty Logó

Káposztaágyon sült csirkecomb

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Káposztaágyon sült csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 448 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 894 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 59 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    26.3 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    737.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    310 mg
  • Nátrium
    170 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.7 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    482.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    128 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    254 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    154 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    225 micro
  • β-karotin
    725 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    404 micro
Összesen 448 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    52.5 g

Zsír

  • Összesen
    58.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1474.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    621 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.4 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    965.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    257 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    507 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    308 micro
  • Kolin:
    189 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    451 micro
  • β-karotin
    1450 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    808 micro
Összesen 894 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    424 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 59 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A káposztát megtisztítjuk, négybe vágjuk, a torzsáját kivágjuk, majd apróra vágjuk. Egy edénybe tesszük, megszórjuk kb. ½ tk sóval, és egy kicsit kézzel összegyúrjuk.
  2. A húst megmossuk, szárazra itatjuk. A paradicsomot megmossuk, kockákra vágjuk.
  3. Az olajat egy serpenyőben felhevítjük, a húst a forró olajban körben megpirítjuk, kivesszük.
  4. A visszamaradt pecsenyezsírban a káposztát kb. 5 percig dinszteljük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, babérlevelet és csombort, jól elkeverjük. Hozzáöntünk kb. 50 ml vizet. Sóval, borssal ízesítjük.
  5. A húst a káposztára helyezzük, lefedve kb. 20 percig főzzük.
  6. Egy tűzállótálba öntjük. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30 perc alatt készre sütjük. Petrezselyemmel megszórjuk, és tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 100
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 8140
  • Feltöltés dátuma: 2018. január 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű és finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek