r
Nosalty Logó

Kacsaragus spagetti

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Kacsaragus spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A raguhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 682 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A raguhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 2731 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A raguhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 142 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    122 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2087.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    542 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    745 mg
  • Nátrium
    605 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    325.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    364 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    226 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    243 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    748 micro
  • β-karotin
    2722 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    6093 micro
  • Lut-zea
    842 micro
Összesen 682 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    190.1 g

Zsír

  • Összesen
    97.6 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    487 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8348.5 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    267 mg
  • Kálcium
    2167 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    459 mg
  • Foszfor
    2979 mg
  • Nátrium
    2421 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    269.5 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1301.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1456 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    202 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    903 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    971 micro
  • Kolin:
    409 mg
  • Retinol - A vitamin:
    422 micro
  • α-karotin
    2992 micro
  • β-karotin
    10889 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    24371 micro
  • Lut-zea
    3369 micro
Összesen 2731 kcal
  • 10% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    431.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    155 micro
  • β-karotin
    562 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1259 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 142 kcal

Hozzávalók

A raguhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Elkészítés

A raguhoz

  1. Egy edényben felmelegítjük az olívaolajat, beledobjuk a felaprított kakukkfüvet, petrezselymet és a babérlevelet. Hozzáadjuk a kockákra vágott vöröshagymát, sárgarépát, fehérrépát, zellergumót és a felaprított fokhagymát, és megfonnyasztju. Közben kavargatni kell, nehogy odakapjon.
  2. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott kacsahúst, átsütjük.
  3. Hozzáadjuk meghámozott és kis kockákra vágott paradicsomot, valamint a többi fűszert, a sűrített paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és fedő alatt főzzük kb. 40 percig. Menet közben, ha nagyon lesülte a nedvességet, egy kis paradicsomlével, vagy vízzel felönthetjük, de egy dl-nél több nem kell hozzá.
  4. Levesszük a fedőt, és így is főzzük még 10 percig, és kész.
  5. Menet közben a tésztát is kifőzzük.
  6. Tálaljuk, adagonként tésztát halmozunk a tányérra, rákanalazunk a raguból, és parmezánt reszelünk a tetejére ízlés szerint.
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9711
  • Feltöltés dátuma: 2009. augusztus 11.

Ajánló

pH besorolás: közepesen savasít

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez a Nagy Tésztáskönyvben található kacsaragus tészta Mr Smith átdolgozásában.

Hozzávalók

A raguhoz

A tésztához

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...