r
Nosalty Logó

Kacsamáj lecsóval

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Pogácsa
Kacsamáj lecsóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 430 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 859 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 102 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.2 g

Zsír

  • Összesen
    25.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    644 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1216.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    39 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    396 mg
  • Nátrium
    579 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    327.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15029 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    68 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    957 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14980 micro
  • α-karotin
    110 micro
  • β-karotin
    535 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    267 micro
Összesen 430 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.5 g

Zsír

  • Összesen
    50.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    1288 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2433.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    78 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    793 mg
  • Nátrium
    1158 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.5 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    655.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30059 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    135 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    118 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1914 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29960 micro
  • α-karotin
    219 micro
  • β-karotin
    1070 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    533 micro
Összesen 859 kcal
  • 8% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    285.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3528 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    16 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    225 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3516 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    126 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    604 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 102 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát és a fokhagymát felkarikázzuk. A zöldpaprikát nagyobb darabokra vágjuk. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héjukat és felaprítjuk. A kolbászt felkockázzuk. A májat falatnyi darabokra szeleteljük.
  2. Egy nagy serpenyőben az olajon megdinszteljük egyszerre a hagymát, fokhagymát, paprikát és a kolbászt. Amikor kicsit már zsírjára sült, beledobjuk a májat, kicsit pirítgatjuk, utána rászórjuk a paradicsomot, és kis lángon, csendben addig főzzük, amíg a máj meg nem puhul. Csak a végén sózzuk, és tekerünk rá egy kis borsot.
  3. Főtt krumplival tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 1995
  • Feltöltés dátuma: 2018. július 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kacsamáj lecsóval
Pogácsa 392 recept

Elvileg sima resztelt májat terveztem ebédre, de közben elkezdtem variálni, ez lett belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...