r
Nosalty Logó

Kacsamáj kapribogyós mártásban

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Pogácsa
Kacsamáj kapribogyós mártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 404 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 810 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 117 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.3 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    808 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1318.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    524 mg
  • Nátrium
    427 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    263.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18073 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    81 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1126 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18071 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 404 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.7 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    1615 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2636.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    293 mg
  • Vas
    92 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    1047 mg
  • Nátrium
    854 mg
  • Réz
    18 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.2 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    526.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36147 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    162 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2252 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36142 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 810 kcal
  • 10% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    233 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    380 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    42 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    23 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    325 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5208 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 117 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsamájat falatnyi darabokra vágjuk. A vöröshagymát négybe vágjuk, majd felszeleteljük. A fokhagymát felkockázzuk.
  2. Kevés olívaolajon a hagymaszeleteket kevergetve megdinszteljük. Hozzáadjuk a májat, erős lángon gyakorlatilag megpirítva megsütjük.
  3. A végén hozzáöntjük a főzőtejszínt és a kapribogyót, sózzuk, borsozzuk, kevergetve besűrítjük a mártást.
  4. Krumplipürével tálaltam.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 780
  • Feltöltés dátuma: 2020. július 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kacsamáj kapribogyós mártásban
Pogácsa 391 recept

Eredetileg resztelt májat akartam készíteni, aztán kicsit tovább variáltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...