Juhtúrós rakott brokkoli
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
515
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
2052
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.3 g
Zsír
-
Összesen 40.9 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 150 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 875.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 298 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 46 mg
-
Foszfor 277 mg
-
Nátrium 234 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 203.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 268 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 136 mg
-
D vitamin: 25 micro
-
K vitamin: 161 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 115 micro
-
Kolin: 114 mg
-
Retinol - A vitamin: 216 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 601 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2263 micro
Összesen
515
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 97.1 g
Zsír
-
Összesen 163.5 g
-
Telített zsírsav 44 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 601 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3502.6 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 67 mg
-
Kálcium 1194 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 184 mg
-
Foszfor 1107 mg
-
Nátrium 935 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.2 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 813.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1071 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 546 mg
-
D vitamin: 100 micro
-
K vitamin: 644 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 460 micro
-
Kolin: 455 mg
-
Retinol - A vitamin: 863 micro
-
α-karotin 153 micro
-
β-karotin 2403 micro
-
β-crypt 17 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9053 micro
Összesen
2052
kcal
- 9% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.6 g
Zsír
-
Összesen 9.5 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 35 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 202.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 64 mg
-
Nátrium 54 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 47 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 62 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 32 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 27 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 50 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 139 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 523 micro
Összesen
118
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük.
- Forrásban lévő, sós vízben kb. 10 perc alatt félpuhára főzzük. Ha kész, alaposan lecsepegtetjük.
- A tojást, a krémsajtot, a tejfölt és a juhtúrót simára keverjük. Sóval, szerecsendióval, borssal fűszerezzük.
- Egy tepsit a margarinnal vastagon kikenünk.
- Beletesszük a brokkolit. Leöntjük a juhtúrós öntettel. Tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
- Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje aranybarna nem lesz.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 524
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 32735
- Feltöltés dátuma: 2010. április 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Kísérleteztem. Ez lett belőle. Nekünk nagyon bejött, pedig hús sincs benne. Én azért egy kis sült krumplit ettem hozzá :-).