r
Nosalty Logó

Joghurtos-juhtúrós sajtos rudak

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Joghurtos-juhtúrós sajtos rudak
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 849 kcal
  • 13% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 2552 kcal
  • 13% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 367 kcal
  • 13% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.7 g

Zsír

  • Összesen
    54.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1076.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    216 mg
  • Nátrium
    632 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    441 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    419 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    262 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    161 micro
Összesen 849 kcal
  • 13% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71 g

Zsír

  • Összesen
    162.4 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    508 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3230.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    484 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    648 mg
  • Nátrium
    1897 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    97.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1324 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    100 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    378 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1258 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    785 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    483 micro
Összesen 2552 kcal
  • 13% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    23.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    465.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    273 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    191 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 367 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojássárgáját a joghurttal, a puha margarinnal elkeverjük. Hozzáadjuk a juhtúrót, sót és végül a lisztet is hozzátesszük.
  2. Összegyúrjuk, hogy sima tésztát kapjunk.
  3. Egy neylonba téve, hideg helyre tesszük kb. 25 percig.
  4. Enyhén lisztezett felületen kb. 5 -7 mm-re nyújtjuk. Jó vékony, hosszabb csíkokat vágunk. A tojássárgájával megkenjük, és reszelt sajtot szórunk a tetejére.
  5. A tepsire pakoljuk, amit sütőpapírral béleltünk. 200 C-fokon megsütjük. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 1
  • Tegnapi nézettség: 31
  • 7 napos nézettség: 34
  • Össznézettség: 31
  • Feltöltés dátuma: 2025. január 07.

Ajánló

Érdemes dupla adaggal készülni, mert könnyen és hamar elfogy!!! Natúr joghurt is jó hozzá!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyorsan elkészíthető, nagyon finom rágcsálnivaló, ha valaki a bolti helyett ezt választja. 30-40 perc alatt kész is vagyunk vele, és finom rudakat kapunk... :-)))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 szokás, amit tarts be minden nap, hogy 10 évet...

Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...