Joghurtban pácolt indiai csirkemellfilé
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Thomas13
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
465
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
1857
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
112
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 61.5 g
Zsír
-
Összesen 19.4 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 202 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1208.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 60 mg
-
Kálcium 197 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 88 mg
-
Foszfor 677 mg
-
Nátrium 182 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.4 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 317.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 63 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 24 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 228 mg
-
Retinol - A vitamin: 63 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
465
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 246.2 g
Zsír
-
Összesen 77.7 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 808 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4832.6 g
-
Cink 10 mg
-
Szelén 242 mg
-
Kálcium 786 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 353 mg
-
Foszfor 2708 mg
-
Nátrium 728 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.7 g
-
Cukor 28 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 1269.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 252 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 11 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 22 micro
-
K vitamin: 21 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 96 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 132 micro
-
Kolin: 914 mg
-
Retinol - A vitamin: 252 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
1857
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15 g
Zsír
-
Összesen 4.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 295 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 165 mg
-
Nátrium 44 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.8 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 77.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 15 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
112
kcal
Hozzávalók
-
1 db chili
-
2 gerezd fokhagyma
-
2 dl kefir
-
2 kávéskanál tandoori krém
-
4 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
100 dkg csirkemellfilé
Elkészítés
- A chilit és a fokhagymát apróra vágjuk. Összekeverjük a hozzávalókat, a sorrend mindegy.
- Miután megvan a "páclé", a csirkemellfilét 2 ujjnyi csíkokra vágjuk, és beletesszük a páclébe, úgy, hogy elfedje a húst. Akkor a legjobb, ha 24 órát áll a pácban, de min. 4 óra kell neki.
- Miután kivettük a pácból, ne csurgassuk le, hanem egy kevés olívaolajon megpirítjuk mindkét oldalát a csirkemellfilének (kb fél perc oldalanként), és utána mehet a sütőbe 15 percre, és kész.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 183
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 27114
- Feltöltés dátuma: 2010. április 28.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
Thomas13
10 recept
Láttam, és elkészítettem.