r
Nosalty Logó

Japán vegetáriánus curry

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Loveiny
Japán vegetáriánus curry
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

zöldségek

currypaszta

főzés

Összesen 319 kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

zöldségek

currypaszta

főzés

Összesen 955 kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír

zöldségek

currypaszta

főzés

Összesen 93 kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1135.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    39 mg
  • Foszfor
    89 mg
  • Nátrium
    943 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    856 micro
  • β-karotin
    2150 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    603 micro
  • Lut-zea
    359 micro
Összesen 319 kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    68.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3406.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    175 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    266 mg
  • Nátrium
    2829 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    765.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    645 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2567 micro
  • β-karotin
    6450 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1810 micro
  • Lut-zea
    1076 micro
Összesen 955 kcal
  • 1% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    26 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    251 micro
  • β-karotin
    631 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    177 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 93 kcal

Hozzávalók

zöldségek

currypaszta

főzés

Elkészítés

zöldségek

  1. A hagymát vastagabb szeletekre vágjuk, és megkaramellizáljuk egy kis olajon. A répát kicsit kisebb darabokra kockázzuk, mint a krumplit, de csak egy kicsit. Ha keményebb fajta a krumpli, mehet egyformára.
  2. Ha a hagyma szép barna, felöntjük 3 dl vízzel, és a répával elkezdjük főzni, mert az sokkal lassabban fő, mint a krumpli és a bab.

currypaszta

  1. 2-3 evőkanál olajból vagy 2 ek vajból és a lisztből rántást készítünk, és hozzáadjuk a fűszereket.

főzés

  1. A fövő hagymához és répához 10 perc múlva hozzáadjuk a krumplit és a babot, újból főzzük 5 percet, majd hozzáadjuk a pasztát, és készre főzzük az egészet.
  2. Főtt rizzsel tálaltam, nagyon kellemes evőkanállal enni, egy kis savanyúsággal.
  • Receptkönyvben: 318
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 15702
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 14.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Loveiny 7 recept

Mindig is tetszett, mikor az animékben gőzölgő curry-t ettek, ezért gondoltam, kipróbálom.

Hozzávalók

zöldségek

currypaszta

főzés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...