r
Nosalty Logó

Jandáék fasírtja

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
ChefNiki
Jandáék fasírtja
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 377 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1510 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 183 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    975.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    132 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    304 mg
  • Nátrium
    419 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.9 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1880 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    417 micro
  • Kolin:
    164 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1829 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    601 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    22 micro
  • Lut-zea
    721 micro
Összesen 377 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.7 g

Zsír

  • Összesen
    59.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    968 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3902.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    223 mg
  • Kálcium
    527 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    210 mg
  • Foszfor
    1215 mg
  • Nátrium
    1676 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    163.7 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    491.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7518 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    37 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    70 micro
  • K vitamin:
    754 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1669 micro
  • Kolin:
    657 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7315 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    2402 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    88 micro
  • Lut-zea
    2885 micro
Összesen 1510 kcal
  • 10% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    117 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    472.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    910 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    91 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    886 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    291 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    11 micro
  • Lut-zea
    349 micro
Összesen 183 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsiradékon megpirítjuk a hagymát, fokhagymát és a zöldség zöldet, rátesszük a pirospaprikát.
  2. A kenyeret beáztatjuk, a csirkemájat kb. fél cm-es darabokra felkockázzuk.
  3. Veszünk egy tálat, beletesszük a kinyomkodott kenyeret, rátesszük a pirított hagymás keveréket, ráütünk 1-2 tojást, attól függ, mekkora adagot csinálunk, és mekkora a tojás, sózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük.
  4. Zsírpapírral bélelt tepsibe belesimítjuk egyenletesen, hogy egyszerre süljön, alufóliával lefedjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1613
  • Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
ChefNiki 5 recept

Az én receptjeim mindig éhesen születnek. Amit megkívánok, megvalósítom :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...