r
Nosalty Logó

Iskolai reggeli-virslis burek

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Iskolai reggeli-virslis burek
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 311 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 2177 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 264 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    928.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    196 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    568 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1985 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 311 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.9 g

Zsír

  • Összesen
    158.2 g
  • Telített zsírsav
    71 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    283 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6500 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    1374 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    937 mg
  • Nátrium
    3979 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    360.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    450 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    423 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    318 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 2177 kcal
  • 11% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    19.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    792.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    168 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    485 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    44 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1695 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 264 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kinyújtott leveles tésztából nagy, 13 cm-es köröket szabunk derelyeszaggatóval, majd a tésztát visszafektetjük a szaggatóba.
  2. A tészta közepére helyezzük a virsliket, alá 2 db mini mozzarellát, a tetejére egy kanálparadicsomos salsa-t. A derelyevágót összecsukjuk, ezzel összepréselve a két tésztafelet.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, joghurttal lekenjük.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben hőlégkeverésen 20 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 39x33
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 136
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 11118
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Iskolai reggeli-virslis burek
Évi néni 1830 recept

Ideális kínáló falatnak, gyerekzsúrra, iskolába tízórainak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...