r
Nosalty Logó

Indiai babfőzelék

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Bonduelle
Indiai babfőzelék
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1004 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 71 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    11.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1022.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    140 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    106 mg
  • Nátrium
    747 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    210.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    313 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3088 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 250 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.5 g

Zsír

  • Összesen
    47 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4091.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    559 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    424 mg
  • Nátrium
    2988 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.4 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    840.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    372 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1254 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    12353 micro
  • Lut-zea
    395 micro
Összesen 1004 kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    294.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    215 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    90 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    889 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 71 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vajon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, amit pirítás után megszórunk a római köménnyel, összezúzott koriandermaggal, mustármaggal és kurkumával. Addig sütjük így, amíg illatozni nem kezdenek a fűszerek.
  2. Felöntjük az egészet a konzerv paradicsommal, és hagyjuk egy picit rotyogni, hogy veszítsen a levéből az egész. Öntsük a serpenyőbe a babot, majd a legvégén még a joghurtot is hozzákeverjük! Ezek után ízlésünknek megfelelően sózzuk az egészet.
  3. Tálalhatjuk is, díszítésnek pedig szórjunk apróra vágott újhagyma zöldet a curry tetejére.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 327
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 41865
  • Feltöltés dátuma: 2016. október 03.

Receptkategóriák

további kategória: mentes receptek kategória: vegetáriánus receptek

Receptjellemzők

Indiai babfőzelék
Bonduelle 39 recept

Varázsoljuk otthonunkba indiai ételek illatát és ízét ezzel a nagyon könnyű recepttel. A híres kókusztejes vöröslencse curry-t készítettük el most, bab felhasználásával!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...