r
Nosalty Logó

Hot-dog kifli Katharosz konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Katharosz
Hot-dog kifli Katharosz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 623 kcal
  • 12% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2491 kcal
  • 12% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 277 kcal
  • 12% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.6 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1120.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    732 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    96.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    94 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    214 micro
Összesen 623 kcal
  • 12% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.6 g

Zsír

  • Összesen
    63.8 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    505 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4482.7 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    227 mg
  • Kálcium
    409 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    755 mg
  • Nátrium
    2929 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    387.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    496 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    83 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    415 micro
  • Kolin:
    376 mg
  • Retinol - A vitamin:
    487 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    857 micro
Összesen 2491 kcal
  • 12% Fehérje
  • 58% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    499.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    327 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 277 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk 10-15 perc alatt.
  2. Ezután a liszttel, a tojással, az olvasztott vajjal (margarin) és sóval tésztát gyúrunk belőle (kenyérsütőgép dagasztó fokozata).
  3. Majd letakarva a duplájára kelesztjük.
  4. Ezután meglisztezett gyúrólapra borítjuk, és öt részre osztjuk. Egyenként négyzetekre nyújtjuk, majd az egyik csücsöktől a szemben lévő másikig feltekerjük.
  5. Középen félbevágjuk, majd anélkül, hogy meghajtanánk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
  6. Meleg helyen kelesztjük kb. 40 percig, majd egy kevés vízzel kikevert tojással lekenjük.
  7. Előmelegített sütőben a közepesnél nagyobb lánggal 200 fokon, légkeveréses sütőben 180 fokon kb. 25 percig sütjük.
  8. Tálalás: a kiflik széles végét benyomjuk, egy kevés mustárt, és ketchupot csurgatunk bele, majd beledugjuk a főtt virslit.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 211
  • Tegnapi nézettség: 27
  • 7 napos nézettség: 226
  • Össznézettség: 84386
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hot-dog kifli Katharosz konyhájából
Katharosz 499 recept

Nagyon finom az állaga, akár szendvicskészítéshez is kiváló.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...