r
Nosalty Logó

Hókocka ropogós csokicseppel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Hókocka ropogós csokicseppel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 28% Zsír

barna piskóta

kókuszos krém

összeállítás

Összesen 1186 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 28% Zsír

barna piskóta

kókuszos krém

összeállítás

Összesen 5926 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 28% Zsír

barna piskóta

kókuszos krém

összeállítás

Összesen 320 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    67.5 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1238 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    367 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    438 mg
  • Nátrium
    318 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    132.3 g
  • Cukor
    90 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    441 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    415 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    312 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 1186 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.8 g

Zsír

  • Összesen
    337.6 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    117 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    370 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6189.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    1837 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    451 mg
  • Foszfor
    2188 mg
  • Nátrium
    1590 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    661.5 g
  • Cukor
    451 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2205 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    244 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    130 micro
  • Kolin:
    348 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2075 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    1559 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    549 micro
Összesen 5926 kcal
  • 6% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    333.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    7.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 320 kcal

Hozzávalók

barna piskóta

kókuszos krém

összeállítás

Elkészítés

barna piskóta

  1. A tojásokat tálba ütjük, a cukrokkal habzásig keverjük (célszerű gépi mixerrel!) Gőz fölött felolvasztjuk az étcsokoládét, ezzel is jól kiverjük.
  2. A lisztet, kakaóport, sütőport összekeverjük. Majd a tojásos egyveleghez öntjük, alaposan, simára mixeljük.
  3. Nagy, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, simára igazgatjuk. 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb. 10 perc alatt.

kókuszos krém

  1. A hideg tejbe öntjük a porcukrot, majd állandó keverés közben beleöntjük a búzadarát, lassú főzés és folytonos kavarás mellett besűrítjük.
  2. A langyosra hűlt darás krémhez tesszük a margarint, a vaníliás cukrot, és simára keverjük.
  3. A végén a kókuszreszeléket és a csokicseppeket is beleszórjuk. Kihűtjük teljesen.

összeállítás

  1. A megsült, vékony tésztát kettévágjuk. Egyiket tálcára helyezzük. Megkenjük majdnem a krém felével. Kirakjuk a tejben megforgatott babapiskótákkal.
  2. A többi krémet (félretéve egy keveset a tetejére) rárakjuk a piskóták tetejére. Befedjük a másik barna tésztalappal.
  3. A félretett kevéske krémmel vékonyan áthúzzuk a tésztánk tetejét, és díszítjük pár darab csokicseppel. Hűtőben kevés ideig hagyjuk összeérni, majd kockára vágva tálaljuk! Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 154
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 7874
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 10.

Ajánló

Legyen húsvét, születésnap, névnap vagy iskolai bál, szerintem bárhol szívesen látják!!!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Saját, kitalált receptem, ami a családom szerint is nagyon jól sikerült!! Ünnepekre is megállja a helyét, legyen az bármilyen ünnep!! :-)))

Hozzávalók

barna piskóta

kókuszos krém

összeállítás

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...