r
Nosalty Logó

Hókifli kobernora konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
kobernora
Hókifli kobernora konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
165 °C
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Összesen 1047 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Összesen 6286 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Összesen 402 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    15.4 g

Zsír

  • Összesen
    64.4 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    813.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    311 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    331 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    383 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    360 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    266 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 1047 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    92.5 g

Zsír

  • Összesen
    386.3 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    126 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    163 g
  • Koleszterin
    118 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4879 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    165 mg
  • Kálcium
    1864 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    700 mg
  • Foszfor
    1989 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    15 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    603.4 g
  • Cukor
    160 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    287.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2297 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    348 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2162 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1593 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    95 micro
Összesen 6286 kcal
  • 7% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    7 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    139 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 402 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztet átszitáljuk, majd elmorzsoljuk bele a margarint, sót, és a tejföllel összegyúrjuk.
  2. 3 cipóba osztjuk, pihentetjük. (Sokan előző este elkészítik a tésztát, és 1 éjszakát hagyják állni, én 15-30 percet pihentetem.)
  3. 3 mm vékonyra nyújtjuk, és 6-8 cm átmérőjűre szaggatjuk. Megtöltjük a töltelékkel, majd kiflikké formázzuk.
  4. Előmelegített sütőben 165 fokon kb 15 percig sütjük.
  5. Még melegen vaníliás porcukorba forgatjuk.
  • Sütés hőfoka: 165 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 30
  • Össznézettség: 21587
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
kobernora 3 recept

Ezt a receptet még a Mamámtól lestem el, nagyon könnyű elkészíteni, finom és tartós is, nekem ebből a mennyiségből közel 100 db kifli lett... Gesztenyével, mákkal, dióval, lekvárral szoktam tölteni...

Hozzávalók

A tésztához

A gesztenyés töltelékhez

A diós töltelékhez

A mákos töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...