r
Nosalty Logó

Házi franciakrémes sütés nélkül

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Erzsi
Házi franciakrémes sütés nélkül
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 2029 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 8113 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 315 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.4 g

Zsír

  • Összesen
    114.4 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1049.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    331 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    528 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    225.7 g
  • Cukor
    115 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    92.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    861 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    823 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    463 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 2029 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.5 g

Zsír

  • Összesen
    457.7 g
  • Telített zsírsav
    179 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    163 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    75 g
  • Koleszterin
    563 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4199.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    1326 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    193 mg
  • Foszfor
    541 mg
  • Nátrium
    2114 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    902.9 g
  • Cukor
    459 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    371.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3445 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    37 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    115 micro
  • K vitamin:
    255 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3290 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1851 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 8113 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 20% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    162.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    21 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 315 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pudingporokat a tejben a cukorral keményre főzzük.
  2. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a már kihűlt pudinghoz.
  3. A tepsi aljába szorosan lerakjuk a keksz felét, és a krémet, óvatosan, hogy a kekszek el ne mozduljanak, rákenjük.
  4. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd rákenjük a krém tetejére. Most rátesszük a maradék kekszet.
  5. Az étcsokit az olajjal gőz felett felolvasztjuk, és rákenjük a keksz tetejére. Mehet a hűtőbe pár órára, hogy a keksz tudjon puhulni.
  • Tepsi mérete: 20x20
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 118
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 48
  • Össznézettség: 20646
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 15.

Ajánló

Mindenkinek szeretettel ajánlom, aki szereti a sütés nélküli, érdekes, de finom sütiket.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Láttam egy magazinban ezt a receptet, és kísérletként elkészítettem. Nem bántam meg.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...