r
Nosalty Logó

Hamis töltött csirkecomb

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Hamis töltött csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 956 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 3823 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 171 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    59.9 g

Zsír

  • Összesen
    52.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    578 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2085 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    284 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    107 mg
  • Foszfor
    694 mg
  • Nátrium
    876 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    337.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    256 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    198 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    159 micro
  • Kolin:
    425 mg
  • Retinol - A vitamin:
    199 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    689 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1932 micro
Összesen 956 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    239.6 g

Zsír

  • Összesen
    210.8 g
  • Telített zsírsav
    58 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    2312 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8339.8 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    441 mg
  • Kálcium
    1134 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    427 mg
  • Foszfor
    2774 mg
  • Nátrium
    3502 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    234.6 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1348.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1025 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    109 mg
  • D vitamin:
    376 micro
  • K vitamin:
    794 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    65 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    636 micro
  • Kolin:
    1699 mg
  • Retinol - A vitamin:
    794 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    2757 micro
  • β-crypt
    39 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7727 micro
Összesen 3823 kcal
  • 12% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    104 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    374.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    157 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    124 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    347 micro
Összesen 171 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombot megpucoljuk, a hagymát és a gombát felaprítjuk.
  2. A hagymát megdinszteljük, majd a gombával pár percig sütjük.
  3. A zsemléket vízbe áztatjuk, ha felpuhultak kifacsarjuk.
  4. A kis kockára vágott főtt tojást, a lecsöpögtetett zöldborsót, zsemlemorzsát, tojásokat és a hagymás gombát hozzáadjuk. Sózzuk, fűszerezzük.
  5. Egy közepes tepsit olajjal kikenünk, a zsemlés massza felét belesimítjuk, majd a combokat belenyomkodjuk és a massza másik felével beborítjuk. Alufóliával letakarva sütjük, majd a fólia eltávolítása után kicsit megpirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 41
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 5426
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hamis töltött csirkecomb
Salamon Csilla 1203 recept

Gyorsan elkészül. És egyben van a hús a körettel. Csak savanyúságot kell mellé tálalni. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...