r
Nosalty Logó

Hamis gulyás

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
janettaylor
Hamis gulyás
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 285 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2280 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 55 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    365.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    404.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    168 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    1476 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 285 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.3 g

Zsír

  • Összesen
    69 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    432 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2922.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    448 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    367 mg
  • Foszfor
    1348 mg
  • Nátrium
    626 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    356.5 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    3237.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1346 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    210 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    154 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    359 micro
  • Kolin:
    440 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    11807 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    965 micro
Összesen 2280 kcal
  • 2% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    72.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    123 micro
  • β-karotin
    292 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 55 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szalonnát apró kockákra vágjuk és kiengedjük a zsírját (már abban a fazékban, amiben a levest is készítjük), majd kiszedjük belőle a szalonnadarabkákat. Megfonnyasztjuk a szalonnazsírban az aprított hagymát. Felengedjük vízzel, hozzáadjuk a pirospaprikát, fűszerezzük, és beletesszük a felvágott a zöldségeket is.
  2. Amikor már majdnem kész (megpuhultak a zöldségek), akkor tojásból, vízből (esetleg tej hozzáadásával) és lisztből nokedlitésztát készítünk, és beleszaggatjuk a levesünkbe. Itt is jól látható, mikor főtt meg a nokedli, addigra a levesünk is kész.
  3. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 6662
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
janettaylor 107 recept

Megunhatatlan gulyás, akár köszvényeseknek is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...