r
Nosalty Logó

Haltepertő vörösbab salátával

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Haltepertő vörösbab salátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A haltepertőhöz

A babsalátához

Összesen 1355 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A haltepertőhöz

A babsalátához

Összesen 4068 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A haltepertőhöz

A babsalátához

Összesen 238 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    55.8 g

Zsír

  • Összesen
    74.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1870.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    809 mg
  • Nátrium
    596 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    236.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    31 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    124 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    592 micro
  • Kolin:
    149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    73 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 1355 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    167.5 g

Zsír

  • Összesen
    224.7 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    82 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5611.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    438 mg
  • Vas
    31 mg
  • Magnézium
    731 mg
  • Foszfor
    2427 mg
  • Nátrium
    1788 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    363.3 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    71 mg

VÍZ

  • Összesen
    708.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    91 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    372 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1777 micro
  • Kolin:
    448 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    218 micro
  • β-karotin
    947 micro
  • β-crypt
    115 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    915 micro
Összesen 4068 kcal
  • 11% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    329.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    143 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    104 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    302 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 238 kcal

Hozzávalók

A haltepertőhöz

A babsalátához

Elkészítés

A haltepertőhöz

  1. A haltepertőhöz a halfilét megsózzuk, majd felkockázzuk. Megforgatjuk lisztben, és pirosra, ropogósra sütjük, majd megint sózzuk.
  2. A vörösbab salátához a babot átöblítjük, majd a lilahagymát félbevágjuk, és felcsíkozzuk, sózzuk.
  3. A paradicsomot szeleteljük vagy kockázzuk, és a babhoz adjuk, majd a lilahagymát is, és egy kevés kukoricát.
  4. Ízlés szerint sózzuk, pici almaecetet és olajat öntünk rá, összekeverjük.
  5. Érdemes behűteni, hogy az ízek igazán jól összeérjenek.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3079
  • Feltöltés dátuma: 2013. augusztus 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami egészségeset és diétásat szerettem volna készíteni magamnak, de kis családomnak nagyon megtetszett, és azóta rendszeresen elkészítem. Receptversenyre benevezek vele.

Hozzávalók

A haltepertőhöz

A babsalátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...