r
Nosalty Logó

Halászlé Erdeigy konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
erdeigy
Halászlé Erdeigy konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 392 kcal
  • 3% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1564 kcal
  • 3% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 30 kcal
  • 3% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 94% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    32 g

Zsír

  • Összesen
    18 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2502.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    709 mg
  • Nátrium
    1556 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1091.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    1482 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    989 micro
  • β-crypt
    128 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    688 micro
Összesen 392 kcal
  • 3% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 94% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    128 g

Zsír

  • Összesen
    71.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    396 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10011.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    492 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    352 mg
  • Foszfor
    2836 mg
  • Nátrium
    6225 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    100.5 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    4367.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    421 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    311 mg
  • D vitamin:
    5928 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    244 micro
  • Kolin:
    470 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    402 micro
  • β-karotin
    3956 micro
  • β-crypt
    512 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    2753 micro
Összesen 1564 kcal
  • 3% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 94% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    1.4 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    190.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    118 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    113 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    75 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    147 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 30 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon az apróra vágott hagymát megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a felaprított paradicsomot és burgonyát. Felöntjük 3 l vízzel, majd forrás után beletesszük a passzírozásra szánt haldarabokat, és 30 percig forraljuk.
  3. Ezután az alaplevet átpasszírozzuk tésztaszűrőn.
  4. Ismét tűzre tesszük, forrás közben beletesszük a fűszerpaprikát, halászlékockát, majd sóval, borssal, erős paprikával ízesítjük.
  5. Hozzáadjuk a halszeleteket és a felkarikázott paprikát. Kb. 10 percet még főzzük és kész.
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 10
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3726
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Halászlé Erdeigy konyhájából
erdeigy 5 recept

Legfinomabb halászlé, amit valaha ettem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...