r
Nosalty Logó

Hagymás rizs - sült paradicsom

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Hagymás rizs - sült paradicsom
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Összesen 640 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Összesen 2557 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Összesen 131 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    826.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    407 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    307.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    256 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    353 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    2506 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1176 micro
Összesen 640 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    44.8 g

Zsír

  • Összesen
    98.9 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3305.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    468 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    312 mg
  • Foszfor
    791 mg
  • Nátrium
    1629 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    378.4 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1228.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1208 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    266 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1024 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1411 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    808 micro
  • β-karotin
    10023 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    4704 micro
Összesen 2557 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    169.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    63 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    514 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1055 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 131 kcal

Hozzávalók

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Elkészítés

A hagymás rizshez

  1. Hagymás rizs készítése:
  2. Az olajon megpirítjuk a rizst, forró vízzel felöntjük.
  3. Leveskockát adunk hozzá, összekeverjük és lassú tűzön pároljuk.
  4. 10 perc után hozzákeverjük az apróra vágott újhagymát és még tíz percig pároljuk.
  5. Amikor a rizs megpuhult rádobjuk a vajat, borsot darálunk rá, elkeverjük.
  6. Tálaláskor frissen vágott snidlinggel szórjuk.
  7. Sült paradicsom készítése:
  8. Az egész paradicsomokat olajozott tepsin közepes lángon pirosra sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 20921
  • Feltöltés dátuma: 2008. december 07.

Ajánló

Sajttal készült húsok, grillezett zöldségek és számtalan ételhez ajánlatos köret. A paradicsom nem csupán a látványt fokozza, hanem az ízeket is!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagymás rizs - sült paradicsom
Harmathy Ildikó 313 recept

A változatosság és az ízharmonizálás igénye alkotta ezt a köretet.

Hozzávalók

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Címlapról ajánljuk