r
Nosalty Logó

Hagymás rizs - sült paradicsom

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Hagymás rizs - sült paradicsom
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Összesen 640 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Összesen 2557 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Összesen 131 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    826.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    117 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    407 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    307.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    256 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    353 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    2506 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1176 micro
Összesen 640 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    44.8 g

Zsír

  • Összesen
    98.9 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3305.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    468 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    312 mg
  • Foszfor
    791 mg
  • Nátrium
    1629 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    378.4 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1228.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1208 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    266 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1024 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1411 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    808 micro
  • β-karotin
    10023 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20584 micro
  • Lut-zea
    4704 micro
Összesen 2557 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    2.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    169.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    63 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    514 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1055 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 131 kcal

Hozzávalók

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Elkészítés

A hagymás rizshez

  1. Hagymás rizs készítése:
  2. Az olajon megpirítjuk a rizst, forró vízzel felöntjük.
  3. Leveskockát adunk hozzá, összekeverjük és lassú tűzön pároljuk.
  4. 10 perc után hozzákeverjük az apróra vágott újhagymát és még tíz percig pároljuk.
  5. Amikor a rizs megpuhult rádobjuk a vajat, borsot darálunk rá, elkeverjük.
  6. Tálaláskor frissen vágott snidlinggel szórjuk.
  7. Sült paradicsom készítése:
  8. Az egész paradicsomokat olajozott tepsin közepes lángon pirosra sütjük.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 74
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 20925
  • Feltöltés dátuma: 2008. december 07.

Ajánló

Sajttal készült húsok, grillezett zöldségek és számtalan ételhez ajánlatos köret. A paradicsom nem csupán a látványt fokozza, hanem az ízeket is!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagymás rizs - sült paradicsom
Harmathy Ildikó 313 recept

A változatosság és az ízharmonizálás igénye alkotta ezt a köretet.

Hozzávalók

A hagymás rizshez

A sült paradicsomhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...