r
Nosalty Logó

Hagymás-párizsis pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nasi89
Hagymás-párizsis pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltétnek

Összesen 675 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltétnek

Összesen 1349 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltétnek

Összesen 248 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26 g

Zsír

  • Összesen
    35.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1457.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    288 mg
  • Nátrium
    749 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 675 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.9 g

Zsír

  • Összesen
    71.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2915.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    696 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    576 mg
  • Nátrium
    1498 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    223.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    315 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 1349 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    538.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 248 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltétnek

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához valókat összegyúrjuk (liszt, élesztő, nem túl sok víz , kevés olaj). Utána lehet keleszteni, de elhagyható.
  2. Kinyújtjuk a tésztát a tepsi formájára, majd a tepsit lisztezzük, hogy le ne ragadjon.
  3. Beletesszük a tésztát és pizzakrémmel bekenjük.
  4. Párizsit szeletelünk rá, majd hagymakarikákat szétszedve teszünk rá. Reszelünk rá sajtot, majd megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 7045
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Saját szerzemény! Le van egyszerűsítve, hasonlít az egyik kedvencemre, a Lahmachun tésztájára ha nem kelesztjük, de ha megkelesztjük, akkor igazi pizzatésztát kapunk! Mivel ebben a rohanó világban nem sok ideje van az embereknek, ezért jött létre ez a receptem. Valami finomra, és egyszerűen elkészíthetőre vágytam. Itt az eredménye! Eléggé sűrűn kerül nálunk terítékre, remélem nektek is ízleni fog! :)

Hozzávalók

A tésztához

A feltétnek

Címlapról ajánljuk