r
Nosalty Logó

Hagymás-párizsis pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nasi89
Hagymás-párizsis pizza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltétnek

Összesen 675 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltétnek

Összesen 1349 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír

A tésztához

A feltétnek

Összesen 248 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26 g

Zsír

  • Összesen
    35.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1457.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    288 mg
  • Nátrium
    749 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    157 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 675 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.9 g

Zsír

  • Összesen
    71.1 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2915.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    696 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    576 mg
  • Nátrium
    1498 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    123.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    223.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    315 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    146 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 1349 kcal
  • 11% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    538.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    277 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 248 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltétnek

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához valókat összegyúrjuk (liszt, élesztő, nem túl sok víz , kevés olaj). Utána lehet keleszteni, de elhagyható.
  2. Kinyújtjuk a tésztát a tepsi formájára, majd a tepsit lisztezzük, hogy le ne ragadjon.
  3. Beletesszük a tésztát és pizzakrémmel bekenjük.
  4. Párizsit szeletelünk rá, majd hagymakarikákat szétszedve teszünk rá. Reszelünk rá sajtot, majd megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 7062
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Saját szerzemény! Le van egyszerűsítve, hasonlít az egyik kedvencemre, a Lahmachun tésztájára ha nem kelesztjük, de ha megkelesztjük, akkor igazi pizzatésztát kapunk! Mivel ebben a rohanó világban nem sok ideje van az embereknek, ezért jött létre ez a receptem. Valami finomra, és egyszerűen elkészíthetőre vágytam. Itt az eredménye! Eléggé sűrűn kerül nálunk terítékre, remélem nektek is ízleni fog! :)

Hozzávalók

A tésztához

A feltétnek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...