r
Nosalty Logó

Gyümölcsös-joghurtos süti 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Pindurka81
Gyümölcsös-joghurtos süti 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 497 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2981 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 279 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    659.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    165 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    274 mg
  • Nátrium
    184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.7 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    320 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 497 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    44.3 g

Zsír

  • Összesen
    82.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3958.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    990 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    1641 mg
  • Nátrium
    1101 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    513.9 g
  • Cukor
    275 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    242.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    909 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    86 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    749 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1920 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    450 micro
Összesen 2981 kcal
  • 5% Fehérje
  • 59% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    370.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    179 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 279 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A joghurtos poharunk lesz a mérce.
  2. A joghurtot, az olvasztott margarint, a tojást, a cukrot, a lisztet, a sütőport és a vaníliás cukrot összekeverjük.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, tetejét megszórjuk a választott gyümölccsel. (Ez lehet meggy, cseresznye, vagy bármilyen más bogyós, vagy darabolt gyümölcs.)
  4. Előmelegített sütőben sütjük kb. 30-40 percig, de ez függhet a gyümölcs mennyiségétől és a nedvességtartalmától is. (Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült-e már.)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x4
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9524
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 22.

Ajánló

Bármikor, szinte bármilyen gyömölccsel. :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Pindurka81 5 recept

Tini voltam, amikor az akkor már kamasz bátyám előállt ezzel a recepttel. Anyu elkészítette, majd futótűzként terjedt végig a családon, mert pikk-pakk elkészíthető. A recept szerint eredetileg kefírrel és olajjal készül, de egyszer nem volt otthon olaj, és olvasztott margarinnal készítettem el. Azt mondták, sokkal finomabb lett. A gyümölcsjoghurtnak köszönhetően pedig jobban érvényesül a gyümölcsös íz. A képen cseresznye és eperszeletek kerültek a süti tetejére. Mi úgy szeretjük, ha a gyümölcs beteríti a süti tetejét.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...