Gyors rebarbarás muffin
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nosalty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
381
kcal
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1521
kcal
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.5 g
Zsír
-
Összesen 13.2 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 78 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1058.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 311 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 423 mg
-
Nátrium 278 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 57.1 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 77.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 118 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 115 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 36 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 110 micro
Összesen
381
kcal
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.1 g
Zsír
-
Összesen 53 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 310 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4235.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 88 mg
-
Kálcium 1246 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 88 mg
-
Foszfor 1693 mg
-
Nátrium 1110 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 228.3 g
-
Cukor 70 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 310.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 471 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 43 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 95 micro
-
Kolin: 205 mg
-
Retinol - A vitamin: 460 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 145 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 439 micro
Összesen
1521
kcal
- 6% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5 g
Zsír
-
Összesen 7.8 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 625.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 184 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 250 mg
-
Nátrium 164 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 33.7 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 68 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 21 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 65 micro
Összesen
225
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- A rebarbarát hosszában három felé vágjuk, majd felkockázzuk.
- A tojást, a vajat és a joghurtot kikeverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a sütőport és a lisztet. Alaposan elkeverjük az egészet.
- Beleforgatjuk a rebarbarakockákat.
- A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tésztát kapszlikkal bélelt muffinsütőbe kanalazzuk.
- Kb. 25 percig sütjük, míg szép aranybarna lesz a tetejük. Rácsra szedve hűtjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 93
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 9595
- Feltöltés dátuma: 2017. május 09.
Ajánló
Mivel a rebarbara alapvetően egy savanyú jószág, egy kis porcukrot elbír a teteje...
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
Nosalty
1495 recept
Hogyan lehet megmenteni a helyzetet, ha csak egy szál rebarbaránk kornyadozik a zöldségek között? Szuper gyors és nagyon finom, tavaszi muffin.