r
Nosalty Logó

Gombás-zöldborsós ragu spagettivel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ana Princely Cake
Gombás-zöldborsós ragu spagettivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Összesen 700 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Összesen 2798 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Összesen 177 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.2 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2238 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    410 mg
  • Nátrium
    1569 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    113.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    114 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    366 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    357 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1881 micro
Összesen 700 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    96.8 g

Zsír

  • Összesen
    66.7 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8951.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    358 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    408 mg
  • Foszfor
    1638 mg
  • Nátrium
    6275 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    453 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

VÍZ

  • Összesen
    725.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    456 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    134 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1463 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    1427 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7524 micro
Összesen 2798 kcal
  • 7% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    569.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    104 mg
  • Nátrium
    399 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    479 micro
Összesen 177 kcal

Hozzávalók

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Elkészítés

Gombaragu elkészítése

  1. A vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. Az olajban megdinszteljük, és az apróra vágott gombával addig kevergetjük, míg a gomba megpárolódik kicsit. Rátesszük a fűszerpaprikát, egy pár másodperc alatt megpirítjuk, és felöntjük a lecsóval, és hozzáadjuk a többi fűszert és a sót.
  2. Megfőzzük, és a legvégén hozzátesszük a konzerv zöldborsót, ha fagyasztott, akkor az elején a gombával együtt.

Tészta

  1. Bő forró, sós vízben kifőzzük a spagettit, de ügyeljünk, hogy ne főzzük túl! Leszűrjük, ha lecsepegett, akkor még forrón rádobjuk a teavajat, és elkeverjük.

Tálalás

  1. A spagettit egy tányérra halmozzuk, és tetejére rakjuk a gombás ragut. Reszelt sajtot és ketchupot is tehetünk rá. Savanyúsággal, salátával tálalhatjuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 4529
  • Feltöltés dátuma: 2019. január 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ana Princely Cake 10 recept

A gombát és a zöldborsót is szeretjük, így egy napon úgy gondoltam, hogy hátha valami jó sül (fő) ki belőle:) Ezért összekombóztam a kettőt.

Hozzávalók

Gombaragu elkészítése

Tészta

Tálalás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...