r
Nosalty Logó

Gombás sültpaprika rizzsel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Klaudia
Gombás sültpaprika rizzsel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 488 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1949 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    9 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    158.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    234 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    122 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    286 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    1554 micro
  • β-crypt
    462 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 488 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    37.9 g

Zsír

  • Összesen
    44.6 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1101.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    163 mg
  • Foszfor
    704 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    348.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    634.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    935 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    488 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1143 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    6215 micro
  • β-crypt
    1848 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 1949 kcal
  • 3% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    94.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    7 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    534 micro
  • β-crypt
    159 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprika minden oldalát grillsütőben (vagy tűzhelyen) addig sütjük, míg a héja meg nem feketedik, és fel nem hólyagosodik. Lezárt műanyag zacskóban "izzadni" hagyjuk, így a héja könnyen lehúzható.
  2. A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. A fokhagymát felaprítjuk.
  3. A gombát és a fokhagymát a vajon, serpenyőben kevergetve addig pirítjuk, míg meg nem puhul. Oregánóval, sóval, borssal fűszerezzük.
  4. A paprikát kicsumázzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
  5. Hozzáadjuk a gombához és átforrósítjuk.
  6. Rizzsel tálaljuk. Natúr csirkéhez vagy halhoz is finom.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6880
  • Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Klaudia 16 recept

Egy időre vega lettem, akkor kerestem hasonló olcsó és finom ételeket.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...