r
Nosalty Logó

Gombás-májas töltelék tepsiben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Gombás-májas töltelék tepsiben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 287 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1146 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 141 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    223 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    859 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    255 mg
  • Nátrium
    359 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1322 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    186 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    291 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1272 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    590 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    15 micro
  • Lut-zea
    783 micro
Összesen 287 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.7 g

Zsír

  • Összesen
    46.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    893 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3436 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    195 mg
  • Kálcium
    588 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    1018 mg
  • Nátrium
    1435 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    495.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5288 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    26 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    744 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1162 micro
  • Kolin:
    649 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5090 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    2359 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    60 micro
  • Lut-zea
    3133 micro
Összesen 1146 kcal
  • 9% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    5.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    427.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    658 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    93 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    633 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    293 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    7 micro
  • Lut-zea
    390 micro
Összesen 141 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat tejben áztatjuk fél óráig.
  2. A zsömléket vízben áztatjuk, ha elázott jól kinyomkodjuk.
  3. Ehhez adjuk a nagyon apróra vágott gombát, petrezselymet, lereszelt vöröshagymát és az elkapart májat.
  4. Hozzákeverünk még egy evőkanál libazsírt és 2 egész tojást.
  5. Fűszerezzük.
  6. Sütőpapíros, kisebb tepsiben egyenletesen elkenjük, fél óra alatt 180 fokon ropogósra sütjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 131
  • Tegnapi nézettség: 28
  • 7 napos nézettség: 169
  • Össznézettség: 49378
  • Feltöltés dátuma: 2011. április 08.

Ajánló

 

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vasárnapi ebédhez készült sült csirke mellé köretnek. A töltött csirke lusta változata: ha nincs kedvünk a tölteléket a bőr alá gyömöszölni, egyszerűen megsüthetjük tepsiben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...