r
Nosalty Logó

Gombás felfújt Salamon Csillától

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Gombás felfújt Salamon Csillától
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A gombás felfújthoz

A töltelékhez

Összesen 902 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A gombás felfújthoz

A töltelékhez

Összesen 3608 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A gombás felfújthoz

A töltelékhez

Összesen 237 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.7 g

Zsír

  • Összesen
    59.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    295 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2054.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    391 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    445 mg
  • Nátrium
    1114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    53.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    180.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    580 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    559 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    247 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    317 micro
Összesen 902 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    146.8 g

Zsír

  • Összesen
    239.5 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    89 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    1182 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8217.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    216 mg
  • Kálcium
    1566 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1780 mg
  • Nátrium
    4456 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    214 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    721.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2320 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    259 micro
  • K vitamin:
    147 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    282 micro
  • Kolin:
    850 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2238 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    989 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1268 micro
Összesen 3608 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    77 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    537.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    291 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    65 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 237 kcal

Hozzávalók

A gombás felfújthoz

A töltelékhez

Elkészítés

A gombás felfújthoz

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd fóliába becsomagolva, 1 órára a hűtőbe tesszük.
  2. A sajtot lereszeljük, a vöröshagymát megpucoljuk, és vékony szeletekre vágjuk.
  3. A tarját 1 cm-es csíkokra vágjuk. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a tejföllel krémesre keverjük.
  4. A sütőt előmelegítjük. Egy kapcsos tortaformát kikenünk margarinnal, és kibéleljünk a tésztával úgy, hogy 3-4 cm-es pereme legyen.
  5. 10 percig sütjük, majd a tésztán elrendezzük a tarját és a gombaszeleteket, ezután ráborítjuk a tojást. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és a hagymaszeletekkel.
  6. Tovább sütjük 30 percig. Ha készen van, kapcsoljuk le a gázt, és további 5 percig hagyjuk bent, majd kivesszük, és a formában hagyjuk kihűlni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3024
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gombás felfújt Salamon Csillától
Salamon Csilla 1202 recept

Hamar elkészül, ilyen melegben nem utolsó szempont.:)

Hozzávalók

A gombás felfújthoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...