r
Nosalty Logó

Gnocchi arrabiata

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Friedrich Antal
Gnocchi arrabiata
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Mártás készítése

Elkészítés

Összesen 750 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Mártás készítése

Elkészítés

Összesen 2998 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Mártás készítése

Elkészítés

Összesen 161 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.7 g

Zsír

  • Összesen
    30.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4156.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    365 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    219 mg
  • Nátrium
    3523 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    95.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    152.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    725 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    868 micro
Összesen 750 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.6 g

Zsír

  • Összesen
    122.6 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16627.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    1459 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    875 mg
  • Nátrium
    14093 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    383.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    609.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    446 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    274 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    2898 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    55580 micro
  • Lut-zea
    3470 micro
Összesen 2998 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 51% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    895.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    759 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    156 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    2993 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 161 kcal

Hozzávalók

Mártás készítése

Elkészítés

Elkészítés

Mártás készítése

  1. A vöröshagymát tisztítjuk, és finomra vágjuk, a fokhagymát tisztítjuk, és fokhagymatörővel áttörjük. A chilli paprika magját kivágjuk, azt nem használjuk, csak a paprikát. A paprikát vékony csíkokra vágjuk.
  2. Olívaolajon a hagymát megfonnyasztjuk, majd a fokhagymát és végül a chilli paprika csíkokat is. Paradicsomszósszal felöntjük.
  3. Fűszerezzük sóval, bazsalikommal, és az olajbogyóval felforraljuk.

Elkészítés

  1. Gnocchit megfőzzük.
  2. A mártással összekeverjük a tésztát.
  3. Reszelt parmezán sajttal tálaljuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 159
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 11519
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 08.

Ajánló

Kellemesen csípős tésztaétel, mediterrán ízekkel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gnocchi arrabiata
Friedrich Antal 76 recept

Sok tésztaétel közül a csípős kimondottan a kedvencem, ez az egyik ilyen fogás.

Hozzávalók

Mártás készítése

Elkészítés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...