Fokhagymás paradicsomos rántotta párizsival
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Nathan
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
254
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
510
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
Összesen
132
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 15.5 g
Zsír
-
Összesen 19.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 360 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 689.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 64 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 205 mg
-
Nátrium 368 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 122.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 166 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 36 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 56 micro
-
Kolin: 288 mg
-
Retinol - A vitamin: 155 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 135 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 4519 micro
-
Lut-zea 517 micro
Összesen
254
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 31 g
Zsír
-
Összesen 39.2 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 720 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1378.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 61 mg
-
Kálcium 128 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 411 mg
-
Nátrium 736 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 244.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 333 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 72 mg
-
D vitamin: 159 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 111 micro
-
Kolin: 577 mg
-
Retinol - A vitamin: 310 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 270 micro
-
β-crypt 17 micro
-
Likopin 9037 micro
-
Lut-zea 1035 micro
Összesen
510
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 10.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 188 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 358.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 16 mg
-
Kálcium 33 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 107 mg
-
Nátrium 192 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 63.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 87 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 41 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 150 mg
-
Retinol - A vitamin: 81 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 70 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 2353 micro
-
Lut-zea 269 micro
Összesen
132
kcal
Hozzávalók
-
2 gerezd fokhagyma
-
5 dkg párizsi
-
1 dl paradicsomlé
-
4 db tojás
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
fűszerpaprika ízlés szerint
-
1 ek olívaolaj
Elkészítés
- Olajat hevítünk serpenyőben, majd rádobjuk a felaprított fokhagymát, és lassú tűzön kicsit megpirítjuk.
- Rádobjuk a felnégyelt párizsidarabokat, és együtt pirítjuk a fokhagymával, de vigyázva, hogy a hagyma ne égjen meg, félrehúzzuk és ízlés szerint paprikázzuk.
- Ráöntjük a paradicsomlevet, és addig főzzük, míg be nem sűrűsödik, addig a tojásokat sóval és borssal rántottának felverjük.
- Ha a paradicsom kellően sűrű, ráöntjük a tojást, és megfelelő állagúra sütjük, ki hogy szereti. Jó étvágyat hozzá!
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 35
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 8268
- Feltöltés dátuma: 2012. január 16.
Ajánló
Ha éhes vagy, akkor ajánlom! :)
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Nathan
107 recept
Nem tudtam dönteni, hogy párizsis kenyeret egyek vagy rántottát! Egyszerre! :)