Fokhagymás csirke ahogy Norbi készíti
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Norbi06
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 11% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 4% Zsír
A raguhoz
-
150g csirkemellfilé180 kcal
-
4g fokhagyma5 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
1g mustár0 kcal
-
50g főzőtejszín66 kcal
-
4g vaj25 kcal
A körethez
Összesen
455
kcal
- 11% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 4% Zsír
A raguhoz
-
600g csirkemellfilé720 kcal
-
15g fokhagyma20 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
2g mustár1 kcal
-
200g főzőtejszín262 kcal
-
14g vaj100 kcal
A körethez
Összesen
1821
kcal
- 11% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 38.8 g
Zsír
-
Összesen 12.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 135 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 712.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 44 mg
-
Kálcium 72 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 61 mg
-
Foszfor 421 mg
-
Nátrium 109 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 248.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 86 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 131 micro
-
Kolin: 134 mg
-
Retinol - A vitamin: 84 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 17 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
455
kcal
- 11% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 155.3 g
Zsír
-
Összesen 51.3 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 538 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2849.5 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 176 mg
-
Kálcium 290 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 243 mg
-
Foszfor 1685 mg
-
Nátrium 434 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 171.8 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 994.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 344 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 66 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 523 micro
-
Kolin: 537 mg
-
Retinol - A vitamin: 338 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 68 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
1821
kcal
- 11% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.2 g
Zsír
-
Összesen 3.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 206 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 122 mg
-
Nátrium 31 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 71.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 38 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 24 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
131
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A raguhoz
- A csirkehúst megmossuk, megtisztítjuk, majd csíkokra vágjuk.
- Besózzuk a csíkokat, és a felforrósított vajon a lehető leggyorsabban megpirítjuk alaposan, a zúzott fokhagymával együtt.
- Azonnal felöntjük a tejszínnel ésborrsal,mustárral állítjuk be az ízét. Amint egy kicsit besűrűsödött, összerottyant, lezárjuk a lángot, hogy ne szárítsuk ki a csirke húst.
- A körethez megpároljuk a rizst, és tálalhatunk is.
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 120
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 6
- Össznézettség: 6913
- Feltöltés dátuma: 2012. április 11.
Ajánló
Remekül passzol hozzá bármilyen más köret is, és a raguhoz is adhatunk még ízesített eceteket, petrezselymet, stb. a fantáziánkra van bízva. Egy könnyű fehérbort ajánljunk mellé vacsorához.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Norbi06
121 recept
Fokhagymás csirke. Hétköznapokra. Egyszerű, gyors, laktató és egészséges.