r
Nosalty Logó

Fetás-húsos ragu borsóhéj alakú snidlinges tésztával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Fetás-húsos ragu borsóhéj alakú snidlinges tésztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 786 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 1571 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 184 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.8 g

Zsír

  • Összesen
    35.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1866.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    677 mg
  • Nátrium
    691 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    267.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    298 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1086 micro
Összesen 786 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    97.6 g

Zsír

  • Összesen
    71.2 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3732.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    609 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    196 mg
  • Foszfor
    1353 mg
  • Nátrium
    1383 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    534.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    194 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    441 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    595 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    2172 micro
Összesen 1571 kcal
  • 12% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    436.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    301 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 184 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsíron megpároljuk a vöröshagymát. Megpaprikázzuk, majd egyből beletesszük az apróra vágott paradicsomot. A kis kockára vágott combot is beletesszük. Fűszerezzük. Kis lángon puhára pároljuk.
  2. Közben kifőzzük a tésztát. Mikor a hús majdnem puha, hozzákeverjük a szintén kockára vágott cukkinit, amivel összepároljuk.
  3. A kifőzött tésztával tálaljuk a kész ragut, tetejére feta sajtot szórunk. Jó étvágyat!
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2036
  • Feltöltés dátuma: 2018. április 29.

Ajánló

Én sokszor feta sajt helyett krémfehér sajtot vásárolok! Tökéletes helyettesítője!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A magyar konyha kedvencei a szaftos húsos-zöldséges raguk, amelyek nagyon jól variálhatók, általában gyorsan és nagy mennyiségben is elkészíthetők, ezért vendégváráskor vagy családi összejövetelekre is alkalmasak.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...