r
Nosalty Logó

Fantázia süti Alexandra91 konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fantázia süti Alexandra91 konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Piskóta

Krém 1

Krém 2

Egyéb

Összesen 1149 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Piskóta

Krém 1

Krém 2

Egyéb

Összesen 6898 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Piskóta

Krém 1

Krém 2

Egyéb

Összesen 245 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    22.7 g

Zsír

  • Összesen
    48.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    223 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1086.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    305 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    362 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.4 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    176 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    302 micro
Összesen 1149 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    136.5 g

Zsír

  • Összesen
    291.3 g
  • Telített zsírsav
    163 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    1340 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6517.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    1833 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    421 mg
  • Foszfor
    2170 mg
  • Nátrium
    1840 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    914.6 g
  • Cukor
    544 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    478.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    696 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    32 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    282 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    244 micro
  • Kolin:
    1057 mg
  • Retinol - A vitamin:
    690 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    84 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1815 micro
Összesen 6898 kcal
  • 8% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    48 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    232.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    66 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 245 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Krém 1

Krém 2

Egyéb

Elkészítés

Piskóta

  1. A tojások fehérjét kemény habbá verjük.
  2. Beletesszük a tojások sárgáját, a sütőport és az olajat, majd tovább verjük .
  3. Utána óvatosan, folyamatos keverés mellett, hozzászórjuk a lisztet és a kanál mézet.
  4. Kiolajozott tepsibe öntjük és megsütjük.

Krém 1

  1. A tejszíneket a cukorral és a habfixálóval felverjük, utána beletesszük a joghurtot is.
  2. Betesszük a hűtőbe.

Krém 2

  1. A tejből, cukorból, pudingporból pudingot készítünk. Levesszük a lángról és egy kanál vajat elkeverünk benne.

Egyéb

  1. A kész piskótán elrendezzük a babapiskótákat, rákenjük az első krémet, majd a másodikat. Utána pedig a csokit végiglocsoljuk a tetején tetszés szerint :)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 34x34
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 6
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 815
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hobbijaim közé tartozik az új "fejemből kipattanó" receptek kísérletezése :) Ez a süti is így született, és igazán jól sikerült :)

Hozzávalók

Piskóta

Krém 1

Krém 2

Egyéb

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...