r
Nosalty Logó

Falusi sertésszelet

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
István mester
Falusi sertésszelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 17% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1193 kcal
  • 17% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 7154 kcal
  • 17% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 295 kcal
  • 17% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.1 g

Zsír

  • Összesen
    58.7 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    297 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2708.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    407 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    725 mg
  • Nátrium
    1380 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    167 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    246 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    244 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 1193 kcal
  • 17% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    402.7 g

Zsír

  • Összesen
    352.2 g
  • Telített zsírsav
    149 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    130 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    1782 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16251.1 g
  • Cink
    33 mg
  • Szelén
    578 mg
  • Kálcium
    2440 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    532 mg
  • Foszfor
    4351 mg
  • Nátrium
    8279 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    564 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1001.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1478 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    12 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    412 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    576 micro
  • Kolin:
    1264 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1466 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    152 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1056 micro
Összesen 7154 kcal
  • 17% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    668.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    341 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 295 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajt szeleteljük, klopfoljuk, sózzuk.
  2. A sajtot, a vajat és a 2 db tojást összekeverjük, sózzuk, és zúzott fokhagymát adunk hozzá. A kolbászt nagyon apróra vágjuk, és ezt is hozzáadjuk. Ez lesz a töltelék.
  3. A hússzeletekre sajtszeletet és bacont teszünk. Majd megkenjük a töltelékkel. Ha kész feltekerjük, és panírozzuk.
  4. Olajban megkent tepsiben fólia alatt kb. 70-80 percig sütőben sütjük.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 245
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 31
  • Össznézettség: 24490
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

Egy régi receptújság finomsága.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...