Epercarpaccio sonkával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
- 22% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
50g eper15 kcal
-
60g prosciutto150 kcal
-
13g rukkola3 kcal
-
4g olívaolaj35 kcal
-
1g balzsamecet1 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
204
kcal
- 22% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
200g eper60 kcal
-
240g prosciutto600 kcal
-
50g rukkola13 kcal
-
16g olívaolaj141 kcal
-
5g balzsamecet4 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
818
kcal
- 22% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
-
39.1g eper12 kcal
-
47g prosciutto117 kcal
-
9.8g rukkola2 kcal
-
3.1g olívaolaj28 kcal
-
1g balzsamecet1 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
160
kcal
- 22% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 19.8 g
Zsír
-
Összesen 10.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 21 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1284.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 28 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 18 mg
-
Nátrium 1226 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 55.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 15 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 181 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 457 micro
Összesen
204
kcal
- 22% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 79.4 g
Zsír
-
Összesen 40.9 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 84 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5139.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 112 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 49 mg
-
Foszfor 72 mg
-
Nátrium 4903 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.1 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 220.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 61 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 118 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 68 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 94 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 725 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1826 micro
Összesen
818
kcal
- 22% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 62% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.5 g
Zsír
-
Összesen 8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 16 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1005.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 22 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 14 mg
-
Nátrium 960 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 43.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 142 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 357 micro
Összesen
160
kcal
Hozzávalók
-
24 dkg prosciutto
-
50 g rukkola
-
2 ek olívaolaj
-
1 ek balzsamecet
Elkészítés
- A sonkaszeleteket a tányérok aljára helyezzük.
- A rukkolát mellé halmozzuk. Az olívaolajjal elkevert balzsamecettel meglocsoljuk.
- Az epret megmossuk, szárát leszedjük, szárazra töröljük, majd vékony szeletekre vágjuk, és a tányérokra helyezzük.
- Frissen őrölt borsot hintünk rá.
- Receptkönyvben: 32
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 6316
- Feltöltés dátuma: 2010. június 11.
Ajánló
Az elkészítés nagyon egyszerű és gyors. Az eredmény pedig eredeti és ízletes.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Bereznay Tamás receptje a Nők Lapjából.