Egyszerű virslis kosárka
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Dorina
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
1085
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 30% Zsír
Összesen
2169
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34 g
Zsír
-
Összesen 83.1 g
-
Telített zsírsav 32 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 201 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2656.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 44 mg
-
Kálcium 555 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 383 mg
-
Nátrium 1629 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 51.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 107 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 257 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 30 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 84 mg
-
Retinol - A vitamin: 254 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 27 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 150 micro
Összesen
1085
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 68 g
Zsír
-
Összesen 166.2 g
-
Telített zsírsav 65 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 402 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5313.1 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 88 mg
-
Kálcium 1109 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 76 mg
-
Foszfor 766 mg
-
Nátrium 3259 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 103.3 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 213.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 513 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 61 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 49 micro
-
Kolin: 169 mg
-
Retinol - A vitamin: 509 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 55 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 300 micro
Összesen
2169
kcal
- 12% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 30% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.9 g
Zsír
-
Összesen 24.3 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 59 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 775.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 162 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 112 mg
-
Nátrium 476 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 31.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 75 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 74 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 44 micro
Összesen
316
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A leveles tésztát kiterítjük, megkenjük mustárral és majonézzel (egymásra kenve).
- Az egészre reszelünk sajtot.
- Felvágjuk négyszögekre a leveles tésztát, majd mindegyik négyszög közepébe fél/harmad virsliket (annyit, amennyi belefér, hogy le tudjuk zárni a kosárkákat) pakolunk.
- Ezután kosárkákat készítünk a négyszögekből. Jól összenyomkodjuk a tetejét. Majd megkenjük tojással.
- Előmelegített sütőben légkeverésen 180 fokon kb. 20 percig sütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 99
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 5929
- Feltöltés dátuma: 2019. március 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
Dorina
2 recept
Nagynénikémtől tanultam. Egyik az első kis apróságokból, amiket egyedül el tudtam készíteni.