r
Nosalty Logó

Duplán könnyű szőlőpite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Oli(E)va
Duplán könnyű szőlőpite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 423 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 2538 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 212 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    515.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    81.4 g
  • Cukor
    53 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    92.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    174 micro
Összesen 423 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    556 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3092.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    119 mg
  • Kálcium
    757 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    1338 mg
  • Nátrium
    617 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    488.3 g
  • Cukor
    317 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    556.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    278 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    122 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    162 micro
  • Kolin:
    515 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    158 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1043 micro
Összesen 2538 kcal
  • 5% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.9 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Darabosra vágjuk a mandulát, összekeverjük a nádcukorral, kis fahéjjal, és félretesszük, ez megy majd a tetejére.
  2. Mixerrel habosra verjük a tojásokat cukorral, vaníliával, hozzáadjuk a joghurtot és szép lassan a sütőport és a lisztet.
  3. Közepes, sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, rászórjuk a szőlőt, erre a cukrozott mandulát.
  4. Előmelegített sütőben sütjük, langyosan vagy hidegen tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 345
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 18735
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 21.

Ajánló

Őszi délután kávéhoz...

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Oli(E)va 85 recept

Miért duplán könnyű? Az elkészítése is pikk-pakk és a süti tésztája is habkönnyű, nincs benne vaj, ami kissé lehúzza... Én az enyémbe néhány szilvát is beleszórtam, a pillekönnyű tésztában a szaftos gyümölcsök és a rákaramellizálódott fahéjas mandula... mennyei ízhatás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...