r
Nosalty Logó

Dupla pudingos mogyorós kocka

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
a-édrienn
Dupla pudingos mogyorós kocka
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1543 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 9250 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 26% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 342 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    97.2 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    291 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1295.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    347 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    463 mg
  • Nátrium
    329 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    145.6 g
  • Cukor
    101 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    604 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    108 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    577 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    313 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 1543 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    155.2 g

Zsír

  • Összesen
    583.1 g
  • Telített zsírsav
    263 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    190 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    96 g
  • Koleszterin
    1747 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7774.7 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    174 mg
  • Kálcium
    2082 mg
  • Vas
    33 mg
  • Magnézium
    706 mg
  • Foszfor
    2776 mg
  • Nátrium
    1976 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    873.7 g
  • Cukor
    608 mg
  • Élelmi rost
    49 mg

VÍZ

  • Összesen
    595.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3625 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    65 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    354 micro
  • K vitamin:
    253 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    645 micro
  • Kolin:
    1245 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3461 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    1876 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1376 micro
Összesen 9250 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    288.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.4 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    128 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    70 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 342 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A szétválasztott tojások fehérjét kemény habbá felverjük.
  2. Apránként hozzáadjuk a cukrot, a sütőporral elvegyített lisztet, a darált mogyorót és az olajat.
  3. Az így kapott masszát sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben megsütjük.
  4. Közben a tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, néhány evőkanál tejjel. A pudingporral és a liszttel simára keverjük, és a felforrósított többi tejhez adva, krémet főzünk belőle.
  5. Hagyjuk picit hűlni a krémet, majd egy margarint belekockázunk, és elkeverjük.
  6. Kettéosztjuk, és az egyikhez hozzáadjuk a kakaóport.
  7. A tésztát megkenjük a mogyorókrémmel, a háztartási kekszeket ráhelyezzük szorossan egymás mellé.
  8. Előbb a sárga krémet simítjuk a kekszekre, majd a csokis krémet.
  9. A tejszínt 2 cs habfixálóval kemyény habbá verjük, és a puding tetejére simítjuk egyenletesen, végül csokiforgáccsal díszitjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 30X40
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 142
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 32031
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 21.

Ajánló

Akkora szeletekre vágtam, amekkora a szögletes háztartási keksz. Egy éjszákát pihentetni kell, hogy a keksz megpuhuljon. De aki nem szeretne várni, akkor a kekszeket mártsa kevés langyos tejbe. A hangsúly a "mártáson" van, nem szabad áztatni!!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
a-édrienn 87 recept

A párom névnapjára készítettem el ezt a süteményt először, a munkahelyén sikert aratott. Nagyon finom, én nem szeretem a tejszínhabot, de itt most ez sem számított! Azt hiszem, ez a sütemény is azok közé fog tartózni, amit sűrűbben el fogok készíteni.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...