r
Nosalty Logó

Dupla karamellás süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Dupla karamellás süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 1198 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 4790 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 239 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.4 g

Zsír

  • Összesen
    69.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    326 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1133.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    417 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    309 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.3 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    626 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    257 mg
  • Retinol - A vitamin:
    591 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    408 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    333 micro
Összesen 1198 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85.5 g

Zsír

  • Összesen
    278.3 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    111 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    66 g
  • Koleszterin
    1302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4533.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    1666 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    1237 mg
  • Nátrium
    1397 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    469.1 g
  • Cukor
    271 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    334.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2505 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    26 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    262 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    215 micro
  • Kolin:
    1029 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2365 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    1631 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1332 micro
Összesen 4790 kcal
  • 7% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 29% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    225.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    118 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 239 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a margarinnal és a cukorral, beletesszük a lisztet és a sütőport és a tojásfehérje keményre vert habját.
  2. Előmelegített sütőben megsütjük.
  3. A tejet feltesszük a tűzre, beletesszük a margarint, a karamellás cukrot és a lisztet.
  4. A pudingot kevés tejjel és a cukorral elkeverjük, és beleöntjük a tejbe, és állandó keverés mellet sűrűre főzzük. Ne ijedjünk meg, ha a karamella cukor nem olvad el, direkt ez a jó benne.
  5. Rásimítjuk a kihűlt tésztára.
  6. A tetejére a tejben elkeverjük a habot és a habfixet, kemény habbá verjük, a sütemény tetejére tesszük, és megszórjuk kakaóporral.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 113
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 18215
  • Feltöltés dátuma: 2012. december 13.

Ajánló

Akár vendégvárásra is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Úgy gondoltam, hogy ha karamellás, akkor duplán legyen élvezetes az ízvilága.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...