r
Nosalty Logó

Diós-krémes lapok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
venusz1
Diós-krémes lapok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tészta

A tészta tetejére

A krém

Összesen 2066 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tészta

A tészta tetejére

A krém

Összesen 8262 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tészta

A tészta tetejére

A krém

Összesen 294 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    102.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    46 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1374.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    408 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    353 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    252.6 g
  • Cukor
    138 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    589 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    207 mg
  • Retinol - A vitamin:
    554 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    406 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 2066 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    141.8 g

Zsír

  • Összesen
    411.3 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    129 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    184 g
  • Koleszterin
    868 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5497.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    231 mg
  • Kálcium
    1632 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    516 mg
  • Foszfor
    1663 mg
  • Nátrium
    1411 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1010.4 g
  • Cukor
    550 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    292.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2355 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    174 micro
  • K vitamin:
    241 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    475 micro
  • Kolin:
    829 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2217 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    1625 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    970 micro
Összesen 8262 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    14.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    194.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 294 kcal

Hozzávalók

A tészta

A tészta tetejére

A krém

Elkészítés

A tészta

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
  2. A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük.
  3. A tésztát 3 részre osztjuk, és tepsi hátulján egyenként kinyújtjuk őket. Megkenjük a felvert tojásfehérjével, és megszórjuk az apróra darabolt dióval.
  4. Egyenként megsütjük őket.
  5. Elkészítjük a krémet. A tejet összefőzzük a pudingporokkal, és kihűtjük.
  6. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a vaníliapudinggal összekeverjük.
  7. Összeállítjuk a süteményt. Diós lap-krém-diós lap-krém-diós lap.
  8. Másnap szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 302
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 27545
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 14.

Ajánló

Egyetlen nehézsége van a sütinek, a lapok kinyújtása. Én szilikon sütőlapot rakok a tepsire, és úgy nyújtom ki. Gyorsan megsülnek a lapok, erre vigyázni kell, és könnyen törik.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Diós-krémes lapok
venusz1 27 recept

Családi összejövetelek állandó szereplője és a férjem nagy kedvence. Nem tudjuk megunni!:-)

Hozzávalók

A tészta

A tészta tetejére

A krém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...